Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 37χρονη φέρεται να κατέθεσε μήνυση εις βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, αλλά και κατά του γνωστού ποινικολόγου για παράβαση της δικαστικής απόφασης μετά από απειλητικό μήνυμα που φέρεται να της έστειλε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του επίτιμου προέδρου αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη:

«23.30 η ώρα περίπου χθες το βράδυ, η πρώην σύζυγος του Αποστόλη Λύτρα μαζί με ένα από τα παιδιά τους και τον δικηγόρο, μπήκαν στο προαύλιο του σπιτιού για να χτυπήσουν το κουδούνι να πάνε να πάρουν τα πράματα του Αποστόλη. Η νυν σύζυγος που τους αντιλήφθηκε, πάτησε το panic button και κατόπιν λιποθύμησε. Ήρθε το ΕΚΑΒ, της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και υπέβαλλε η ίδια μήνυση στην πρώην σύζυγο για αυτοδικία, παράνομη βία, διατάραξη οικιακής ειρήνης αλλά και προς τον δικηγόρο, μαζί και απειλή».

«Η πρώην σύζυγος συνελήφθη, ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα, και κατόπιν η νυν σύζυγος και θύμα του ξυλοδαρμού υπέβαλε μήνυση και στον Απόστολο Λύτρα γιατί, όπως είπε, της έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα που προφανώς έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη κατάθεση. Προφανώς στο κινητό. Μέσα στους όρους ήταν και να μην επικοινωνεί. Ο ανακριτής θα κρίνει και θα διατάξει την Αστυνομία για τα περαιτέρω, (…) δεν ξέρουμε τι ακριβώς γράφει στο μήνυμα», συμπληρώνει.

«Μαλλιά κουβάρια…», καταλήγει ο κ. Καλλιακμάνης.


Πηγή