Στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας μισό μπουκάλι χλωρίνη, ενώ βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει «σκότωσα τη γυναίκα μου».

Το χρονικό

«Σκότωσα τη γυναίκα μου» ήταν η κραυγή του ηλικιωμένου άνδρα που βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Αμέσως οι γείτονες στην Αλεξανδρούπολη ειδοποίησαν την αστυνομία. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, αντίκρισαν την 73χρονη πεσμένη στην κουζίνα του σπιτιού, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 80χρονος την σκότωσε με 12 μαχαιριές. Ο δράστης πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά το κάρφωσε στον λαιμό και τον θώρακα της άτυχης γυναίκας.

«Δώδεκα τραύματα και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, τεράστια ποσότητα αίματος. Πρωί-πρωί πιθανόν να έγινε. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος», λέει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης.

Αμέσως μετά, ο θύτης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Είχε συλληφθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι γείτονες του ζευγαριού είχαν ακούσει φωνές και φασαρία μέσα από το διαμέρισμα, ενώ μόλις πριν από 2 εβδομάδες ο ηλικιωμένος είχε απασχολήσει τις Αρχές για ενδοοικογενειακό επεισόδιο σε βάρος του εγγονού του.

Στις 5 Ιουνίου, ο εγγονός έχοντας αντικλείδι μπήκε στο σπίτι του παππού του και εκείνος εξαγριωμένος τον χτύπησε με το μπαστούνι του. Τότε ο δράστης είχε συλληφθεί αλλά στη συνέχεια παρά τις εκκλήσεις της συζύγου και της κόρης του να εξεταστεί ψυχιατρικά, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Πριν από 5 ημέρες, οι αστυνομικοί πήγαν πάλι στο σπίτι ύστερα από τηλεφώνημα του δράστη ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την κόρη και τη σύζυγό του. Οι αστυνομικοί βρήκαν το ηλικιωμένο ζευγάρι να καυγαδίζει επειδή ο ηλικιωμένος δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική του αγωγή.

Η δολοφονία της 73χρονης είναι η έβδομη γυναικοκτονία από την αρχή του 2024 μέχρι σήμερα.


Πηγή