Τα μέσα ενημέρωσης κατέγραφαν κάθε κίνηση, κάθε αντίδραση του Αμερικανού προέδρου, στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στην Ουάσιγκτον, αναζητώντας σημάδια που να μαρτυρούν κάποιο πρόβλημα στην υγεία του.

Κι εκείνος διάβασε, κατά λάθος, στις οθόνες, τις οδηγίες που προορίζονταν για τον ίδιο, απονέμοντας το προεδρικό μετάλλιο της Ελευθερίας στον απερχόμενο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Κάλεσε τον στρατιωτικό. Τον στρατιωτικό ακόλουθο να έρθει. Ζήτησέ του να ανακοινώσει την βράβευση».

Ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε τον Τζο Μπάιντεν σε νέο debate ή αγώνα γκολφ

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε ευκαιρία να χλευάσει, ξανά, τον αντίπαλό του, προκαλώντας τον σε νέο debate.

«Ας κάνουμε ένα ακόμη debate αυτή την εβδομάδα, ώστε ο κοιμήσης Τζο να αποδείξει σε όλο τον κόσμο, ότι έχει αυτό που χρειάζεται, για να είναι πρόεδρος. Αλλά, αυτή τη φορά θα είναι άνδρας προς άνδρα, χωρίς συντονιστή, χωρίς περιορισμούς, απλώς πείτε μου το μέρος, οποτεδήποτε, οπουδήποτε».

Ο Τραμπ συνέχισε, προκαλώντας τον Μπάιντεν -και- σε αγώνα γκολφ, ενώ το προεκλογικό επιτελείο του Αμερικανού προέδρου, απάντησε, χωρίς περιστροφές.

«Ο Τζο Μπάιντεν είναι πολύ απασχολημένος με την διακυβέρνηση της χώρας, για να απαντήσει στις περίεργες ανοησίες του Τραμπ. Θα προκαλούσαμε τον Τραμπ να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, όμως εκείνος αφαίρεσε τρία εκατομμύρια θέσεις εργασίας», δήλωσε το προεκλογικό επιτελείο του Τζο Μπάιντεν.

Νευρολόγος υποστηρίζει ότι ο Μπάιντεν πάσχει από Πάρκινσον

Όμως, η απογοητευτική εμφάνιση του Μπάιντεν στο debate έχει ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου. Η ταμπλόιντ New York Post φιλοξενεί δηλώσεις νευρολόγου, ο οποίος υποστηρίζει πως ο Μπάιντεν εκδηλώνει τα κλασικά συμπτώματα ενός ασθενή με Πάρκινσον.

«Ακαμψία. Απώλεια κίνησης στα χέρια. Στέκεται κορδωμένος. Όταν γυρίζει, είναι μονοκόμματη κίνηση. Η υποφωνία: Χαμηλή, μονότονη φωνή, είναι και αυτό χαρακτηριστικό του Πάρκινσον. Θα μπορούσα να του κάνω διάγνωση από μακριά».

Ακόμη και o παρουσιαστής του δικτύου ABC και πρώην στέλεχος την Δημοκρατικών, Τζορτζ Στεφανόπουλος, ο οποίος πήρε εκτενή συνέντευξη, προ ημερών, από τον Μπάιντεν, μετά το debate, πιάστηκε να αμφισβητεί τις ικανότητες του προέδρου.

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να αντέξει άλλα τέσσερα χρόνια».

Το δίκτυο ABC έσπευσε να αποστασιοποιηθεί από τη γνώμη του παρουσιαστή, επισημαίνοντας ότι αυτή δεν αντικατοπτρίζει τη θέση του καναλιού.


Πηγή