Ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύονται οι έννοιες της δημοκρατίας και της Αριστεράς, χαρακτηρίζοντας τεράστια προσβολή τις αναφορές Κασσελάκη σε μαύρα ταμεία επί προεδρίας Τσίπρα.

«Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα αριστερό κόμμα με προβλήματα και ‘παραδίδει’ πολύ περισσότερα προβλήματα χωρίς αριστερό κόμμα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε διαδικασία από-αριστεροποίησης».

Η αριστερά είναι τρόπος ζωής απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιάννη Δραγασάκη.

«Η αριστερά είναι τρόπος ζωής. Και εκφράζεται πάντα με πράξεις κι όχι με κοινοτοπίες και μεγαλοστομίες άνευ περιεχομένου. Υ.Γ. Αυτήν τη φορά ο κ. Δραγασάκης δεν έθεσε θέμα ηγεσίας όπως είχε προϊδεάσει πριν μήνες…».

«Η αποχώρησή του δε με βρίσκει σύμφωνη. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά τη μακρόχρονη, ηθική και συνεπή διαδρομή του στην Αριστερά και την τεράστια συνεισφορά του στην κυβερνητική μας πορεία», ανέφερε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

«Η απαξίωση των συντρόφων όταν χωρίζουν οι δρόμοι μας είναι ξένη στον δικό μου κώδικα αρχών και αξιών», είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ.

«Πράσινο» ράλι υποψηφίων

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε ξανά τη δέσμευση των συνυποψηφίων του ότι θα κατέβουν στις επόμενες εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ίδιος δεσμεύθηκε για ανοικτό συνέδριο, στο οποίο θα κληθούν δυνάμεις του κέντρου και της κεντροαριστεράς.

Ο Χάρης Δούκας από τη Λαμία εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, την ώρα που η Άννα Διαμαντοπούλου επιμένει στο θέμα των εθελοντών δικαστικών αντιπροσώπων στην εκλογική διαδικασία.

Mετα τον Νίκο Παπανδρέου, ο Σάκης Αρναούτογλου είναι ο δεύτερος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ που δήλωσε στήριξη στην υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου.

Σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου πρέπει να έχουν συλλέξει 5.000 μοναδικές υπογραφές μελών ή 55 υπογραφές μελών της ΚΕ του κόμματος.


Πηγή