dgshgsdhhd
dgshgsdhhd

Ο Βινίσιους Τζούνιορ απολαμβάνει κάποιες στιγμές ξεκούρασης μετά τη συμμετοχή του στο Copa America με τη “Σελεσάο”. Ο Βραζιλιάνος ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιδεικνύοντας μια ιδιαίτερη φανέλα της Αγγλίας στη συλλογή του και κάνοντας παρέα με τον αστέρα των πρωταθλητών του ΝΒΑ Μπόστον Σέλτικς, Kρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έσπευσε να απαντήσει στα σχόλια γράφοντας “Broski”, ακολουθούμενο από ένα emoji καρδιάς.

Ο Βινίσιους και ο Μπέλιγχαμ έχουν αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση εντός και εκτός γηπέδου μετά την άφιξη του Άγγλου μέσου στην ισπανική πρωτεύουσα την περασμένη σεζόν. Οι δύο άνδρες βοήθησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει τη La Liga και το Champions League την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, παίζοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους για τους “Los Blancos” και εξασφαλίζοντας ότι και οι δύο είναι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα του 2024.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα ενσωματωθεί με την ομάδα της Ρεάλ στη Βόρεια Αμερική για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τη Μίλαν, την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Στη συνέχεια, οι Μαδριλένοι θα αντιμετωπίσουν την Αταλάντα στο UEFA Super Cup στις 14 Αυγούστου στη Βαρσοβία.//Λ.




ertsports.gr