peripoliko astynomia 1.jpg
peripoliko astynomia 1.jpg

peripoliko astynomia 1.jpg

Ο ανιψιός της 62χρονης που βρέθηκε νεκρή με τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα ήταν τελικά ο δράστης του εγκλήματος με το κίνητρο της δολοφονίας να είναι οικονομικό

Δολοφονία στα Ιωάννινα: Ο ανιψιός του θύματος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 62χρονη θεία του, στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων, με το κίνητρο του εγκλήματος να είναι οικονομικό.

Υπενθυμίζεται, πως η 62χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα. Εξ αρχής η υπόθεση δεν παρέπεμπε σε αυτοχειρία, ενώ τη σορό της γυναίκας βρήκε ο ανιψιός της, ο οποίος τήν επισκεπτόταν πολύ συχνά ενώ υπήρξαν και μέρες που έμενε μαζί της.

Ο ανιψιός μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για να εξεταστεί, ενώ αστυνομικοί παρέλαβαν από το χώρο της κατοικίας το όχημά του, προκειμένου να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και να ελεγχθεί σχολαστικά από το Εγκληματολογικό.

Λίγο αργότερα, ο ανιψιός φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, σχετίζοντάς το με οικονομικά κίνητρα.

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Πηγή