Έλεγχος 4.jpg
Έλεγχος 4.jpg

Με το ημερολόγιο να δείχνει 20/08 το μεταγραφικό παζάρι βρίσκεται στην κορωνίδα του, όλες οι ομάδες κινούνται για να καλύψουν τα όποια κενά στο ρόστερ. Μια από τις θέσεις που δεδομένα στην αρχή του καλοκαιριού είχε δείξει ενδιαφέρον για ενίσχυση η ΑΕΚ είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Χτες (19/08) οι Ιταλοί υποστήριζαν πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κινείται για την απόκτηση του Ντομαγκόι Μπράνταριτς. Σε σημερινό δημοσίευμα ο Αργεντινός δημοσιογράφος Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα βάζει ακόμα ένα όνομα στο τραπέζι, αυτό του Έντσο Ντίας. Για τον αριστερό μπακ της Ρίβερ έχει ασχοληθεί και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο η υπόθεση του δεν προχώρησε. Όπως αναφέρει ο Γκρόβα η “Ένωση” έχει στο στόχαστρο της τον αριστερό μπακ των εκατομμυριούχων.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως ο “Δικέφαλος” θέλει τον παίκτη με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Η ομάδα από την Αργεντινή ωστόσο όπως τονίζει είναι θετική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αλλά με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό του.

Αργεντινός αριστερός μπακ μετράει φέτος 28 συμμετοχές με δύο ασίστ και είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2023 από την Ταγέρες έναντι 2,3 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2026.//ΝΚ


Πηγή