sinedrio.png
sinedrio.png

«Εκ μέρους κάθε Αμερικανού ανεξαρτήτως κόμματος, φυλής, φύλου ή γλώσσας που μιλά η γιαγιά σας, εκ μέρους της μητέρας μου και όλων όσοι έχουν ξεκινήσει ποτέ το δικό τους απίθανο ταξίδι, εκ μέρους των Αμερικανών όπως αυτών που μεγάλωσα μαζί, των ανθρώπων που εργάζονται σκληρά, κυνηγούν τα όνειρά τους και προσέχουν ο ένας τον άλλον, εκ μέρους όσων η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί μόνο στο μεγαλύτερο έθνος της Γης, αποδέχομαι την υποψηφιότητά σας για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε η Κάμαλα Χάρις.

Η Κάμαλα Χάρις αποδέχεται επίσημα την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών για την Προεδρία και οριστικά πλέον είναι η αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

«Φανταστείτε τον Ντόναλντ Τραμπ χωρίς προστατευτικά κιγκλιδώματα και πώς θα χρησιμοποιούσε τις τεράστιες εξουσίες της προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, όχι για να βελτιώσει τη ζωή σας, όχι για να ενισχύσει την εθνική μας ασφάλεια, αλλά για να εξυπηρετήσει τον μοναδικό πελάτη που είχε ποτέ, τον εαυτό του», συμπλήρωσε η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Κάμαλα Χάρις σχολίασε πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι σοβαρός άνθρωπος και πως θα ήταν πολύ σοβαρές οι συνέπειες αν βρισκόταν ξανά στον Λευκό Οίκο.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος υποσχέθηκε ότι θα κλείσει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, για να σταματήσει αυτή αιματοχυσία που κρατάει δέκα μήνες τώρα.

Επίσης υποσχέθηκε πως ως Πρόεδρος θα σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας και της Νατοϊκής Συμμαχίας και αναφερόμενη για άλλη μία φορά στον Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως δεν θα γίνει φίλη τυράννων και δικτατόρων.

Ο συνοδοιπόρος της Κάμαλα, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τιμ Γουόλτζ μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα και έστησε το δικό του πάρτι στα καθίσματα του συνεδρίου.

Έβγαλε selfies με τον γιο και την κόρη του, ενώ χειροκροτούσε συνέχεια τους ομιλητές του συνεδρίου και φυσικά την Κάμαλα Χάρις όταν αποδέχθηκε το χρίσμα.

Το συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο ήταν εορταστικό με πολλούς καλλιτέχνες που τραγούδησαν για τους συνέδρους.

Όπως η τραγουδίστρια Pink! που εμφανίστηκε την τέταρτη και τελευταία μέρα, δίνοντας την δική της παράσταση μαζί με την κόρη της.

Η ηθοποιός Κέρι Ουάσιγκτον χρησιμοποίησε τις ανιψιές της υποψήφιας προέδρου για να διδάξει στα μέλη του κόμματος πώς προφέρεται σωστό το όνομα της Κάμαλα.

Δεν γνωρίζουμε αν έμαθαν όλοι πως προφέρεται σωστά το όνομα της υποψήφιας προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, πάντως η προεκλογική κούρσα θα είναι πολύ σκληρή, αφού μέσα σε λίγες εβδομάδες η Κάμαλα Χάρις έκλεισε την ψαλίδα της διαφοράς από τον Ντόναλντ Τραμπ και σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις προηγείται σε επτά Πολιτείες – κλειδιά.


Πηγή