Χάος επικρατεί χάος στη Κουμουνδούρου, όλοι βάλλουν εναντίον όλων.

Πριν από λίγο το κατώφλι της Κουμουνδούρου πέρασε η Πόπη Τσαπανίδου, η πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα, και 4η επιλαχούσα του Επικρατείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με τον διευθυντή του πολι8τκου γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, κ. Καπνισάκη. Το ερώτημα είναι το τι θα κάνει η κ. Τσαπανίδου με την έδρα που άφησε ο κ. Ηλιόπουλος.

Χθες το βράδυ διακινείται μια κοινή επιστολή με δελτίο τύπου από τους 8 οργανώσεις εξωτερικού του ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού που καλούν όλους τους επιλαχόντες της έδρας να παραιτηθούν και να παραδώσουν την έδρα στον Στέφανο Κασσελάκη για να εκπροσωπηθούν στην Βουλή και οι απόδημοι αλλά και γνήσια ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ακόμη και αν παραιτηθούν οι Τσαπανίδου, Καλογήρου, Τσάκρης, Λειβαδάρη, φτάνει η λίστα στην κ. Λάλη που είναι 8η και 9ος ο κ. Κασσελάκης.

Η κ. Λάλη επεσήμανε πως δεν θα παραδώσει την έδρα και μάλιστα θα πάει στην Νέα Αριστερά εκεί που έχει ήδη ενταχθεί.

Επομένως για να μπει ο κ. Κασσελάκης στην Βουλή θα πρέπει να παραιτηθεί ένας εκ των κ.κ. Αποστολάκη και Ακρίτα, που είναι βουλευτές Επικρατείας.

Επιπλέον έχουν μαζευτεί 870 υπογραφές σε κείμενο στήριξης του Στέφανου Κασσελάκη, οι 34 εκ των οποίων ειναι της ΚΕ.

Στην συνεδρίαση της ΚΕ ο Παύλος Πολάκης θα καταθέσει πρόταση μομφής για τον κ. Κασσελάκη. Ήδη ο κ. Φαραντούρης δηλώνει παρών σε τέτοιες εξελίξεις.

Το ερώτημα για την σημερινή ΚΟ είναι εάν ο κ. Κασσελάκης θα επιλέξει τον δρόμο του κατευνασμού ή αν θα πάει σε μία περαιτέρω ρήξη.


Πηγή