Capture 194.jpg
Capture 194.jpg

«Θα σε βιάσω ή θα σε μαχαιρώσω» ήταν τα λόγια του 35χρονου επίδοξου βιαστή προς μία 20χρονη κοπέλα, που πήγαινε για μπάνιο σε παραλία της Σαλαμίνας.

Η κοπέλα έτρεξε για να γλιτώσει βουτώντας στη θάλασσα. Δεν δίστασε να την ακολουθήσει στη θάλασσα και συνέχισε να την καταδιώκει μέσα στο νερό.

Ο 35χρονος την ακολούθησε στην παραλία από τη στάση του λεωφορείου. Η κοπέλα που ένιωσε την απειλή ειδοποίησε από τη πρώτη στιγμή έναν φίλο της που ήταν στην περιοχή κι εκείνος έφτασε εγκαίρως.

Μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, ο 35χρονος βγαίνει από τη θάλασσα. Ο φίλος της τον περιμένει στην ακτή. Τον αρπάζει και αρχίζει να του ρίχνει μπουνιές στο κεφάλι και στην συνέχεια αποσπά την ομολογία του και την καταγράφει στο κινητό του τηλέφωνο.

Δίπλα του, η 20χρονη επιβεβαιώνει τα όσα έχουν συμβεί. Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη.

«Μπήκε μετά μέσα στη θάλασσα να κολυμπήσει για να σωθεί και την ακολούθησε αυτός και πάλι καλά εκείνη την ώρα ήρθε το παλικάρι. Ήταν γνωστός της κόρης μου, τον πήρε τηλέφωνο και (του είπε) κάποιος με ενοχλεί εδώ στην παραλία. Διαφυγή δεν υπήρχε να φύγει. Δεν είχε άλλο, μόνο από τη θάλασσα και το παιδί κολύμπησε μέσα στη θάλασσα και πήγαινε και αυτός μαζί της. Το παιδί είναι σε σοκ. Προσπαθούμε και εμείς λίγο να το συνεφέρουμε. Μπορεί να πνιγότανε και το παιδί μου. Βούτηξε μέσα στην θάλασσα και πήγαινε στα άπατα. Θα την είχε πνίξει μέσα στη θάλασσα», είπε ο πατέρας της 20χρονης.

Στο σημείο έφθασε λίγα λεπτά αργότερα περιπολικά και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο επίδοξο βιαστή.

Σεσημασμένος ο επίδοξος δράστης

Ο δράστης φαίνεται να είχε απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές, μάλιστα είχε φυλακιστεί στο παρελθόν.

Τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση σε δύο κοπέλες στη Σαλαμίνα.

Ενώ, έχει συλληφθεί 15 φορές και έχει φυλακιστεί για ναρκωτικά και κλοπές, κυρίως σε οικίες.


Πηγή