AP22040563977745 1.jpg
AP22040563977745 1.jpg

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη απέκτησε τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό από την Ρόμα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου από την Σαουδική Αραβία θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2026.

Στα 34 του ο Κρις Σμόλινγκ με χρόνια θητεία στα κορυφαία πρωταθλήματα, φορώντας τις φανέλες των Γιουνάιτεντ και Ρόμα μεταξύ άλλων αφήνει την Ευρώπη και μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Φάιχα.

Προπονητής στη νέα ομάδα του Άγγλου κεντρικού αμυντικού είναι ο γνώριμος Χρήστος Κόντης. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται την Δευτέρα (02/09) στην Αραβία για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Φάιχα ως το καλοκαίρι του 2026.

Η Ρόμα ωστόσο μετά το φιάσκο της μεταγραφής του Ντάνσο, αλλά και την μεταγραφή του Άγγλου κεντρικού αμυντικού στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, έδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά και έκλεισε τον αντικαταστάτη του. Πιο συγκεκριμένα οι “λύκοι” έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Μάριο Ερμόσο, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να αναμένεται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.//ΝΚ




ertsports.gr