oliveira.jpg
oliveira.jpg

Ο 32χρονος Πορτογάλος μέσος επιβεβαίωσε σε Τούρκο δημοσιογράφο πως τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες, ωστόσο τονίζει πως βάζει εμπόδια η μέχρι πρότινος ομάδα του, καθώς δεν στέλνει τα απαραίτητα χαρτιά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το deal του Ολυμπιακού με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, καθώς ο παίκτης έχει έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας σε Τούρκο δημοσιογράφο, επισήμανε πως η Γαλατάσαραϊ δεν έχει στείλει τα έγγραφα που απαιτούνται για να τελειώσει η υπόθεση.

«Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά η Γαλατάσαραϊ δεν στέλνει τα έγγραφά μου», τονίζει ο Ολιβέιρα. Από την άλλη, ο Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει 5,8 εκατ. ευρώ από το διετές συμβόλαιό του με τη Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα το δέχθηκε, αλλά ο παίκτης τηρεί αυστηρή στάση στους όρους πληρωμής. Αν καθυστερήσει μία δόση, έχουν επιπλέον απαιτήσεις. Για αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η υπόθεση».//Ν.




Πηγή