kasselakis tsipras 1.jpg
kasselakis tsipras 1.jpg

kasselakis tsipras 1.jpg

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θεωρεί ότι ήταν ειλικρινής και έντιμος προς όλες και όλους

Αιχμές εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας σήμερα, Πέμπτη (05/09).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε στην αρχή της συνεδρίασης της επεισοδιακής Πολιτικής Γραμματείας ότι έναν χρόνο που βρίσκεται στη θέση του προέδρου, θεωρεί ότι ήταν ειλικρινής και έντιμος προς όλες και όλους.

Σε εκείνο το σημείο εξήγησε ειδικότερα, ότι ήταν έντιμος και απέναντι σε εκείνους που αποχώρησαν από το κόμμα, «προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, το Νίκο Φίλη, τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Αλέξη Χαρίτση, ακόμη και προς την Έφη Αχτσιόγλου στην οποία πρότεινε να αναλάβει όποια θέση επιθυμούσε, με στόχο για να πάει το κόμμα μπροστά».

Συνεχίζοντας, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είπε ότι «ήταν έντιμος και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα».

Ειδικά για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, ανέφερε ότι «ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, μετά την εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, του έστελνε μηνύματα για να συντονίσουν κοινές πρωτοβουλίες, όπως για τις γυναικοκτονίες αλλά εκείνος τηρούσε σιγή ιχθύος».

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή