4370419 1 scaled.jpg
4370419 1 scaled.jpg

4370419 1 scaled.jpg

Ο Παύλος Πολάκης πέταξε το γάντι στον Στέφανο Κασσελάκη με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας να είναι σε εξέλιξη

Εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Παύλος Πολάκης μέσα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας είναι σε εξέλιξη ενώ στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη επιχειρούν να ξορκίσουν το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει το γάντι με τον Παύλο Πολάκη να σχηματοποιεί με πιο θεσμικό τρόπο την πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη η οποία νωρίτερα είχε ζητήσει το ίδιο σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Με δεδομένο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συνηθίζει να απαντάει στις προκλήσεις, πολλοί φοβούνται ότι δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ότι θα πάει σε εκλογές από την στιγμή που τον αμφισβητεί ένα κομμάτι της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το απόγευμα (05/09/24) συνεδριάζει και η Επιτροπή Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ όπου στελέχη που μετέχουν σε αυτή καταγγέλλουν κωλυσιεργία από την πλευρά του Προέδρου για να μην συζητηθούν σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την μορφή που θα πάρει ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, εάν δηλαδή θα παραμείνει συλλογικό κόμμα ή με τις παρεμβάσεις του Στέφανου Κασσελάκη θα γίνει ένα απολύτως προσωποπαγές κόμμα.

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή