4356511 1.jpg
4356511 1.jpg

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ρώσοι η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να πουλήσει τον βασικό επιθετικό και στοχεύει στον στράικερ της ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του.

Ο Λιβάι Γκαρσία συνεχίζει να βρίσκεται στα ραντάρ των ομάδων από το ρωσικό πρωτάθλημα. Στην αρχή του καλοκαιριού η Ζενίτ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον επιθετικό από το Τρινιντάντ, ωστόσο η πρόταση που κατέθεσε στους “κιτρινόμαυρους” δεν συγκίνησε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Πλέον μια νέα ομάδα από την Ρωσία επανέρχεται στο προσκήνιο για την απόκτηση του Λιβάι. Η Κράσνονταρ σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ρώσοι αναμένεται να πουλήσει τον Κόρδοβα και οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν παίκτες στη μεταγραφική αγορά για την αντικατάστασή του.

Πιο συγκεκριμένα η Κράσνονταρ έχει στα σκαριά πρόταση ύψους 20+2 εκατομμυρίων ευρώ για τον 28χρονο, ωστόσο όπως αναφέρουν οι Ρώσοι η απάντηση της ΑΕΚ αναμένεται να είναι αρνητικοί. Στην “Ένωση” η αλήθεια είναι πως θα έμπαιναν στην διαδικασία συζητήσεων για ενδεχόμενη πώληση του παίκτη, ωστόσο χρειάζεται να υπάρξει προσφορά άνω των 25 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.//ΝΚ


Πηγή