HARRIS.jpg
HARRIS.jpg

«Ας έχουμε ένα ωραίο debate!Χαίρομαι που σας βλέπω».

Η Κάμαλα Χάρις δίνει το χέρι της στον Ντόναλντ Τραμπ και το debate ξεκινά.

Ένα debate που τα είχε όλα: από κατηγορίες.

«Ίσως δέχτηκα μια σφαίρα στο κεφάλι εξαιτίας των όσων λένε για μένα. Μιλούν για δημοκρατία. Λένε πως είμαι απειλή για την δημοκρατία. Αυτοί είναι η απειλή για την δημοκρατία», είπε ο Τραμπ.

«Παγκόσμιοι ηγέτες γελάνε με τον Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε η Χάρις.

Μέχρι εξωφρενικούς ισχυρισμούς για τους μετανάστες.

«Στο Σπρίνγκφιλντ τρώνε τους σκύλους αυτοί που έρχονται. Τρώνε τις γάτες. Τρώνε τα κατοικίδια των ανθρώπων που ζουν εκεί», επεσήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ η Κάμαλα Χάρις απάντησε:

«Αυτό κι αν είναι ακραίο! Ξέρετε αυτός είναι ένας από τους λόγους που σε αυτές τις εκλογές έχω την στήριξη 200 Ρεπουμπλικάνων που έχουν εργαστεί με τον πρόεδρο Μπους, τον Μιτ Ρόμνι και τον Τζον Μακέιν. Και την στήριξη του πρώην αντιπροέδρου Ντικ Τσέινι».

Στο τραπέζι μπήκαν η οικονομία, ο πόλεμος σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή και η απαγόρευση της άμβλωσης, με την Κάμαλα Χάρις να ρίχνει τα βέλη της στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο Τραμπ απαγορεύει τις αμβλώσεις χωρίς να εξαιρεί τον βιασμό και την αιμομιξία. Καταλάβετε τι σημαίνει αυτό. Το θύμα ενός εγκλήματος στο σώμα του δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το τι θα κάνει με το σώμα του μετά. Αυτό είναι ανήθικο», δήλωσε η Χάρις.

Δεν έλειψαν και οι επιθέσεις στον Τζο Μπάιντεν.

«Παίζουμε με έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Κι έχουμε έναν πρόεδρο και δεν ξέρουμε… Που είναι ο πρόεδρος μας; Δεν ξέρουμε καν αν είναι πρόεδρος. Τον πέταξαν από την καμπάνια σαν το σκυλί. Δεν ξέρουμε… είναι ο πρόεδρος μας; Έχουμε έναν πρόεδρο που δεν ξέρει ότι είναι ζωντανός», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος ΗΠΑ και υποψήφιος πρόεδρος ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά το τέλος του debate ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στους δημοσιογράφους στους οποίους είπε πως αυτή ήταν η καλύτερη του εμφάνιση σε τηλεοπτική μονομαχία.

Η Κάμαλα Χάρις έκανε έκπληξη σε υποστηρικτές της που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν το debate.

Την ίδια η Μελάνια Τραμπ ανεβάζει ένα βίντεο.

Μπροστά σε ένα μαύρο φόντο, η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών ζητά δικαιοσύνη για την απόπειρα δολοφονίας κατά του συζύγου της.

«Αναρωτιέμαι… γιατί η αστυνομία δεν συνέλαβε τον ένοπλο πριν από την ομιλία; Υπάρχουν κι άλλα γύρω από το περιστατικό. Πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια», ανέφερε στο βίντεο.

Το επιτελείο της Κάμαλα Χάρις ζητά ένα δεύτερο debate, την ώρα που δημοσκόπηση του CNN δείχνει πως νικήτρια της μονομαχίας είναι η Αμερικανίδα αντιπρόεδρος.

Στο πλευρό της Χαρις η Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ δήλωσε ότι στηρίζει την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις στην κούρσα για την προεδρία, δίνοντας τέλος στις εικασίες σχετικά με το αν η σούπερ σταρ θα μοιραστεί τις πολιτικές της απόψεις ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

«Όπως πολλοί από εσάς, παρακολούθησα το debate απόψε. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τα θέματα που υπάρχουν και τις θέσεις που παίρνουν οι υποψήφιοι προς αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ως ψηφοφόρος, φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω ό,τι μπορώ για τις προτεινόμενες πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα», έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ στο Instagram, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης της Χάρις με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της.


Πηγή