ereunw 1.jpg
ereunw 1.jpg

Έως και σήμερα Παρασκευή,20 Σεπτεμβρίου στις 3μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση για να συμμετάσχουν  στη δράση του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027 με τίτλο «Ερευνώ – Καινοτομώ». Παράλληλα επισημαίνεται πως η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων υλοποιεί τη δράση στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και πως αυτή συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα».

Τα SOS που πρέπει να γνωρίζετε

Το  πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί:

  • στη σύνδεση της έρευνας και καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές.
  • στη μετάβαση προς την ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.

Η Παρέμβαση ΙI αφορά τις Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς. Αυτοί είναι οι δικαιούχοι της παρέμβασης αυτής  και ο προϋπολογισμός της είναι έως 2.000.000 ευρώ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν περαιτέρω για τη δράση μέσω του Γραφείου Πληροφόρησης της ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» και συγκεκριμένα:

  • στο τηλέφωνο 801 11 36 300,
  • στο email επικοινωνίας: [email protected]

αλλά και από την ΕΥΔΕ ΕΚ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].


enikonomia.gr