Καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και σήμερα. Από την εποχή που αποκαλύφθηκε ο ξυλοδαρμός της δικηγόρου, από τον εν διαστάσει άντρα της και το θέμα βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας.

Τα απειλητικά μηνύματα και οι περίεργες κλήσεις

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του newsit.gr, η 37χρονη και ο δικηγόρος της, έχουν διαπιστώσει πως οι κλήσεις και τα απειλητικά μηνύματα που φτάνουν στα κινητά τους κατά διαστήματα, προέρχονται από τον ίδιο αριθμό. Από ένα γερμανικό τηλέφωνο, με τον αποστολέα να παραμένει άγνωστος.

Προχθές το απόγευμα έγινε κλήση από το ίδιο κινητό αρχικά στην Σοφία Πολυζωγοπούλου και τρία λεπτά αργότερα στον Θέμη Σοφό. Με την 37χρονη αμέσως μετά να στέλνει μήνυμα στον δικηγόρο της. «Με παίρνει πάλι το γερμανικό νούμερο».

Η πρώτη κλήση από τον επίμαχο αριθμό είχε γίνει ακριβώς πριν από τρεις μήνες.

«Η πρώτη φορά που ο μυστηριώδης κάτοχος του γερμανικού κινητού επικοινώνησε με τον κ. Θέμη Σοφό, ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουνίου. Πληροφορίες λένε ότι ανάλογες κλήσεις δέχθηκε και η κυρία Πολυζωγοπούλου η οποία εκείνες τις ημέρες βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση καθώς στις 16 Ιουνίου είχε προηγηθεί ο βάναυσος ξυλοδαρμός της από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα που οδήγησε τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 20 Ιουνίου, στην προφυλάκιση του», σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit.gr.

Μήνυση του Θέμου Σοφού μετά από απειλητικό μήνυμα

Τότε ο Θέμης Σοφός φέρεται να κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων καθώς ένα από τα μηνύματα τον είχε θορυβήσει. «Θα το μετανιώσεις πικρά» έγραφε το μήνυμα.

Για την όλη υπόθεση είναι ενήμερη και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με αξιωματικούς της Ασφάλειας να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με συναδέλφους τους, από την Γερμανία, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τις κλήσεις και τα μηνύματα.

«Εάν ο προβληματισμός του πρώην συζύγου μου είναι πόσες μπουνιές μου έριξε, αν είναι 10, 20 ή 30, ή εάν «γελά ο κόσμος», όπως δήλωσε, είναι ένα ερώτημα που χρήζει μάλλον άλλου είδους διερεύνησης, που άπτεται της ιατρικής επιστήμης, της κοινωνιολογίας ή της εγκληματολογίας», σημείωσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας που έχει επιστρέψει στα δικαστήρια για την εκπροσώπηση πελατών που δεν άλλαξαν δικηγόρο μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, προσπαθεί να ρυθμίσει όλα όσα τον απασχολούν.

Η βιντεοκλήση του Α. Λύτρα στην μικρότερη κόρη του

Η πρώτη βίντεο κλήση του ποινικολόγου με την μικρότερη κόρη του, έγινε χθες το μεσημέρι και σύμφωνα με το newsit.gr ακολούθησε ακόμα μία το απόγευμα της ίδιας μέρας συνολικής διάρκειας 5 με 7 λεπτών.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κατηγορούμενου ποινικολόγου, υπάρχει συμφωνία να βλέπει το παιδί κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επιπλέον συναντήσεις, πάντα σε συνεννόηση των δύο πλευρών.

Όλα αυτά λίγο πριν ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια. Σε μια υπόθεση πολύκροτη με συνεχείς εξελίξεις που προκαλούν αντιδράσεις και κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Η απάντηση του Α. Λύτρα για τα απειλητικά μηνύματα

Το Live News επικοινώνησε με τον Απόστολο Λύτρα και δήλωσε «όποιος προσπαθεί να συσχετίσει το όνομά μου σε αυτή την υπόθεση με το γερμανικό νούμερο και τα απειλητικά μηνύματα είναι γελοίος».


Πηγή