Με μία ερώτηση 4 σελίδων προς τον Κωστή Χατζηδάκη, 11 κυβερνητικοί βουλευτές έφεραν ξανά χθες στην επιφάνεια το μείζον θέμα των «κόκκινων» δανείων και της διαχείρισης τους από τα funds με κίνδυνο, όπως αναφέρουν, νοικοκυριά και επιχειρήσεις να χάσουν τις περιουσίες τους.

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκης πράττει και παράγει πολιτική. Δεν θεωρώ ότι αυτό που έγινε ήταν εσωκομματική αντιπολίτευση ή αντάρτες, ήταν μία υγιής κίνηση», σχολίασε ο βουλευτής ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως τα κόκκινα δάνεια είναι ένα σύνθετο θέμα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία, τονίζοντας πως η συμπεριφορά των servicers είναι δυσάρεστη και πολλές φορές άθλια.

«Δίχασε ο Κασσελάκης»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η αντιπολίτευση θα βγει πιο ισχυρή απ’ όλες τις ζυμώσεις που γίνεται αυτό το διάστημα», δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Ακόμη, διαβεβαίωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί ξανά στα πόδια του και αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη:

«Πιστεύω ότι στον χρόνο που άσκησε τα καθήκοντά του, με συγκεκριμένα και σημαντικά λάθη, κατάφερε να διχάσει μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι να το ενώσει».

«Νέα σελίδα για το ΠΑΣΟΚ»

Στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία με το βλέμμα στραμμένο στο debate.

«Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έχουν αγωνία για να δικαιώσουν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και να πιστέψουν ότι ο τόπος θα αποκτήσει αντιπολίτευση κι αύριο προοδευτική διακυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο επιβίωσής του και ανοίγεται μία νέα σελίδα», είπε ο Πάνος Βλάχος, μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ.


Πηγή