Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ονειρική εβδομάδα για Μπρεστ | Η Μονπελιέ έκανε σεφτέ |Μοιρασιά για Ανζέρ...

Ονειρική εβδομάδα για Μπρεστ | Η Μονπελιέ έκανε σεφτέ |Μοιρασιά για Ανζέρ και Ναντ

brest.jpg
brest.jpg

Μπρεστ-Τουλούζ 2-0

Η Μπρεστ ολοκλήρωσε μια ονειρική εβδομάδα, καθώς μετά τη νίκη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της κόντρα στη Στουρμ Γκρατς για τη League Phase του Champions League, επικράτησε και της Τουλούζ με 1-0, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ο Μάμα Μπαλντέ ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ στο 21΄, ενώ στο 35΄ο Αμπουκλάλ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για λογαριασμό της Τουλούζ. Το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Φεβρ στο 90+1΄.

Μονπελιέ-Οσέρ 3-2

Ένα ακόμη θεαματικό παιχνίδι έγινε για την τρέχουσα αγωνιστική στη Ligue 1. Ο Τραορέ στο 18΄έβαλε μπροστά στο σκορ την Οσέρ. Στην επανάληψη υπήρξε ένα τρομερό διάστημα δέκα λεπτών, με τη Μονπελιέ να κάνει εντυπωσιακή ανατροπή με τους Άνταμς (65΄) και Σανιάν (71΄), για να ισοφαρίσει άμεσα ο Οναϊβού σε 2-2. Οι γηπεδούχοι, όμως, ενέκτησαν εξίσου γρήγορα το προβάδισμά τους, με τον Άνταμς να χτυπά ξανά στο 75΄και να χαρίζει στην ομάδα του την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ανζέρ-Ναντ 1-1

Ο Λεπενάντ άνοιξε το σκορ για τη Ναντ στο 18ο λεπτό, για να ισοφαρίσει άμεσα ο Αντελί στο 24. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στο θετικό τους ξεκίνημα στη σεζόν, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Παρασκευή 20/09
Νις – Σεντ Ετιέν 8-0

Σάββατο 21/09
Λιλ – Στρασβούργο 3-3
Ρεν – Λανς 1-1
Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

Κυριακή 22/09
Μονακό – Χάβρη 3-1
Ανζέρ – Ναντ 1-1
Μονπελιέ – Οσέρ 3-2
Μπρεστ – Τουλούζ 2-0
21:45 Λυών – Μαρσέιγ

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1 ΕΔΩ.//ΑΦ


ertsports.gr

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com