8569.jpg
8569.jpg

Τη Δευτέρα αναμένεται ηλιοφάνεια και καλός καιρός από το πρωί σε όλη τη χώρα. Μόνο στο Ιόνιο αναμένονται νεφώσεις από τις πρωινές ώρες, με ασθενείς τοπικές βροχές να εκδηλώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι οποίες θα συνεχιστούν και μέσα στη νύχτα.

Σταδιακά η συννεφιά από τα δυτικά θα έχει την τάση να εξαπλωθεί ανατολικότερα προς τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Και τοπικές βροχές αναμένονται στα ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά. Θα κυμανθεί κοντά στους 27 – 29 βαθμούς και στα ηπειρωτικά και στα νησιωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι 2 – 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φυσάει ένα βόρειο ρεύμα 3 – 5 και μόνο στο κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο θα είναι πιο ισχυροί έως 6 μποφόρ, μέχρι το μεσημέρι.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με διαστήματα συννεφιάς από το μεσημέρι και στη συνέχεια. Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 – 4 μποφόρ, από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς και οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς στον Θερμαϊκό 2 – 3 μποφόρ.


Πηγή