tsavalia seferlis 1 640x360.jpg
tsavalia seferlis 1 640x360.jpg

tsavalia seferlis 1 640×360.jpg

Η Σάσα Σταμάτη, που βρέθηκε στην παράσταση, δημοσίευσε ένα βίντεο με την Έλενα Τσαβαλιά να μιλάει για τον Μάρκο Σεφερλή, εμφανώς συγκινημένη

Η Έλενα Τσαβαλιά «λύγισε» μιλώντας για τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή μετά το τέλος της επετειακής παράστασης του κωμικού, την ίδια στιγμή που εκείνος έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» την τελευταία περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε δίπλα του στη σκηνή και μίλησε για την κοινή τους διαδρομή, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Η Σάσα Σταμάτη, η οποία έδωσε το «παρών» στην παράσταση, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την Έλενα Τσαβαλιά να μιλάει για τον Μάρκο Σεφερλή, εμφανώς συγκινημένη.

Σε αυτό το βίντεο, η Έλενα Τσαβαλιά ακούγεται να λέει:

«Εσύ, εγώ και δύο φίλοι που σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου. Κι έτσι μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά και με εσένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο. Που έμοιαζε σχεδόν… αυτοκτονία».

Και συνέχισε η Έλενα Τσαβαλιά:

«Και σου είπα: πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί. Και κάπως έτσι έγινα ο βράχος σου, ο άγγελός σου και όλα αυτά τα ωραία που λες ότι είμαι για σένα».

Αναφέρθηκε επίσης, στα κορίτσια που προσπάθησαν να πάρουν έναν ρόλο, χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους.

«Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά, προκειμένου να πάρουν έναν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα.

Έχω δει ερπετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε γλείφουν, προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό που εσύ βιώνεις. Έχω δει αρπακτικά να προσπαθούν να κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου, μερικά το κατάφεραν κιόλας.

Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με σένα για σένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις, με αφοσίωση», τόνισε η Έλενα Τσαβαλιά και κατέληξε:

«Από όλους αυτούς θέλω να κρατήσω μόνο τους πρώτους ανθρώπους και πάνω και κάτω από τη σκηνή, γιατί εσύ μπορεί να είσαι εμβληματικός πάνω στη σκηνή αλλά χωρίς τους ανθρώπους δεν θα τα είχαμε καταφέρει».

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή