5 18 1.png
5 18 1.png

Μετά την εμφάνιση του Αρτούρ, που υποστηρίζει ότι είναι ο χαμένος του αδερφός, η εκπομπή Live News προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Πέτρο, ωστόσο δεν είδε ανταπόκριση.

Μάλιστα, φαίνεται να έχει αλλάξει και όνομα στο προφίλ του στο Facebook. Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι την Παρασκευή υπήρχε προφίλ με το όνομά του «Πέτρος Κουτσούκης», τώρα στο ίδιο url εμφανίζεται ένα νέο προφίλ με το όνομα «Τάκης Πατάκης». Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες είχε φωτογραφίες με το πρόσωπό του και το παιδί του, ενώ αυτή τη στιγμή όλα έχουν σβηστεί και χρησιμοποιεί τη φωτογραφία ενός αθλητή. Ακόμα και οι αναρτήσεις του δεν υπάρχουν πια.

To προφίλ του στο Facebook

Μιλώντας στο Live News, η Χρυσούλα Ψαράκη, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ανέφερε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Πέτρο και πως είναι ευγνώμων για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να βρεθεί η ταυτότητά του. «Είναι σε δύσκολη συναισθηματική κατάσταση, δεν μπορεί να το αντέξει όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε ότι ήδη η ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα το τμήμα αναζητήσεων «έχει ενημερωθεί και όποιος άνθρωπος θεωρεί ότι αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Πέτρου τον άνθρωπο που αναζητά από την οικογένειά του ή ότι τον αναγνωρίζει με κάποιον τρόπο μπορεί να απευθυνθεί εκεί».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις και απαντώντας στο αν ο Πέτρος θυμάται κάτι από την οικογένεια, που υποστηρίζει ότι είναι παιδί της, ανέφερε πως «έχει διαγνωσμένη αυτοβιογραφική αμνησία από δημόσιο νοσοκομείο. Αυτό που τον κουράζει και τον εξαντλεί είναι να ελπίζει μάταια».


Πηγή