Η αφίσα με την οποία ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του «άναψε» νέες φωτιές στην εσωκομματική αντιπαράθεση.

Ως επιβεβαίωση της ιδιοκτησιακής λογικής του Στέφανου Κασσελάκη σχολιάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την αναφορά «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».

«Να κάνει ένα κόμμα δικό του. Εγώ δηλαδή αν ήθελα να κάνω ό,τι θέλω θα έκανε ένα δικό μου κόμμα. Αυτό που προτείνει δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι κόμμα Κασσελάκης», ανέφερε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ.

«Η βάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε τη αλλαγή του Στέφανου Κασσελάκη. Επειδή κάποια στελέχη δεν ήθελαν τον ΣΚ θα πηγαίνουμε ξανά και ξανά σε εκλογές. Εκλέγεται ξανά ο Κασσελάκης, θα μείνουν στο κόμμα αυτό;», σημείωσε ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Σημαντικό προβάδισμα Κασσελάκη στις δημοσκοπήσεις

Ένα χρόνο ακριβώς από την εκλογή του και ο έκπτωτος πρόεδρος εξακολουθεί να καταγράφει σημαντικό προβάδισμα μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ως ο επικρατέστερος για την ηγεσία συγκεντρώνοντας 45,1%. Ακολουθούν ο Παύλος Πολάκης με 15,4% και ο Σωκράτης Φάμελλος με 12,5%.

Ο κ. Φάμελλος δεν ανοίγει ακόμη τα χαρτιά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του να τοποθετείται στα τέλη της εβδομάδας. «Προτιμώ το μήνυμα είμαστε εδώ. Αυτό που αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή είναι αλλάζουμε σελίδα, γυρίζουμε στην πολιτική», ανέφερε ο ίδιος.

Επιτροπή σωτηρίας πρότεινε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης για να σταματήσει η εσωκομματική σύγκρουση που έχει πάρει όπως είπε χαρακτηριστικά reality.

«Ο κ. Κασσελάκης φάνηκε ανεπαρκής και στην ευκαιρία που είχε. Είμαστε λίγο πιο χειρότεροι από το survivor», σχολίασε ο κ. Αρβανίτης.

Με μουσική από την ιστορική θεατρική παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο» απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης στην αφίσα Κασσελάκη με ηχηρές αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Παπανδρέου και πολλοί άλλοι έχουν χρέος να συμβάλλουν στην οικοδόμηση συνεργασίας και της ενιαίας έκφρασης του χώρου», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ.

Στη «μάχη» του σταυρού ρίχνεται ο Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης που είναι ο μόνος που έχει δηλώσει υποψήφιος δεν χάνει χρόνο και από την ερχόμενη Κυριακή ρίχνεται στη μάχη του σταυρού με αφετηρία τα Χανιά και πρόγραμμα περιοδειών σε όλη την περιφέρεια.


Πηγή