famellos.jpg
famellos.jpg

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας πραγματοποιήθηκε με βίντεο, 1 λεπτού και 44 δευτερολέπτων, που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πάμε όλοι μαζί. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Σε αυτήν την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας. Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αφορά όλη την κοινωνία», ανέφερε στην ανάρτηση ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο μήνυμά του ο Σωκράτης Φάμελλος υπογράμμισε πως «η ελληνική κοινωνία χρειάζεται έναν ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σοβαρό, σύγχρονο, αξιόπιστο και δυναμικό», με σημείο αναφοράς, όπως είπε, «την παρακαταθήκη της κυβέρνησης της Αριστεράς, του Αλέξη Τσίπρα, που κράτησε την κοινωνία και την Ελλάδα όρθια. Έξω από τα μνημόνια, με διεθνές κύρος, με θετικούς αναπτυξιακούς ρυθμούς».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «καταλαβαίνω όσους απογοητεύσαμε και σας καλώ να γυρίσετε, να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας. Έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ. Μία πραγματική Προοδευτική Συμμαχία».

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Πέμπτης, την πόρτα της Κουμουνδούρου πέρασε και ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να δηλώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για τις εσωκομματικές εκλογές, καταθέτοντας στην Γραμματεία τον φάκελο με τις 30 υπογραφές αλλά και το Πόθεν Έσχες του.


Πηγή