6309755 600x400 1.jpg
6309755 600x400 1.jpg

Ο Νίκος Ανδρουλάκης άφησε εκ νέου αιχμές κατά συνυποψηφίων του, ενώ τόνισε ότι οι εκλογές θα επιλέξουν το ήθος και το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης.

«Το μόνο κόμμα που στάθηκε σθεναρά με λύσεις με προτάσεις ήταν το ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό ο κόσμος ακούει ξανά την παράταξη μας. Αλλά όλα υποτιμούνται στον βωμό των φιλοδοξιών», ανέφερε.

Ο Χάρης Δούκας εξαπέλυσε πυρά κατά του Νίκου Ανδρουλάκη με φόντο την αποστροφή του στο debate ότι ο δήμαρχος Αθηναίων δεν είναι ούτε Μιτεράν ούτε Ερντογάν.

«Το ύφος και ο τρόπος ήταν ειρωνικός και σε αυτό με τον Ερντογάν δεν επιτρέπω σε κανέναν να βάζει ερωτηματικά στις δημοκρατικές μου αξίες και γι’ αυτό απάντησα όπως και πάμε παρακάτω», είπε.

Η Άννα Διαμαντοπούλου έβαλε στο στόχαστρο τον Χάρη Δούκα με αφορμή τα περί ενδεχόμενης δεξιάς μπούκας στο ΠΑΣΟΚ.

«Οι σκυλοκαβγάδες δεν βοηθάνε ούτε τον ίδιο ούτε το ΠΑΣΟΚ. Και να του θυμίσω ότι αυτός ήρθε στο γραφείο μου για να ξεκινήσει την εκστρατεία του ως δήμαρχος, στην οποία τον στήριξα απολύτως. Εγώ θα έλεγα να μην κολλήσει ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.

Ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε πως οι τεχνητές εντάσεις δεν αφορούν κανέναν και συνέστησε σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας .

«Καμιά φορά καταφεύγει κανείς σε εντάσεις για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάζεται μια ηγετική ομάδα η οποία να εμπνέει εμπιστοσύνη που χρησιμοποιεί στελέχη από όλες τις τάσεις».

Όχι σε αντιπαράθεση με όρους παραπολιτικής, λέει ο Μιχάλης Κατρίνης. «Εγώ λοιπόν που δεν έχω φύγει ποτέ από το ΠΑΣΟΚ λέω ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διευρυνθεί, πρέπει να μετεξελιχθεί, κάτι που δεν έγινε με τη σημερινή ηγεσία».

Κατά της ηγεσίας έβαλλε η Νάντια Γιαννακοπούλου: «Ναι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει μια νέα αρχή. Δεν μπορούμε να πάμε με μία από τα ίδια. Εγώ πάντα είμαι στρατιώτης στην πρώτη γραμμή ό,τι κι αν γίνει».

Σε προεκλογική τροχιά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με στελέχη της νομαρχιακής και οργανώσεων μελών της ανατολικής αττικής σε περιοδεία παρότι δεν είναι προς το παρόν επισήμως υποψήφιος.

Πάντως υποστηρικτές του έκαναν τραγούδι το σύνθημά του «είμαι εδώ» που αναγραφόταν στην αφίσα-προαναγγελία της υποψηφιότητάς του μαζί με το hashtag «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Σωκράτης Φάμμελος στελεχώνει το επιτελείο του, ενώ ο Παύλος Πολάκης ξεκινά την Κυριακή από τα χανιά την προεκλογική του εκστρατεία.

«Για να μιλήσω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, είναι ντροπή και να το συζητάμε, θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει debate. Μοναδικός αστερίσκος, μια δέσμευση για αποφυγή των προσωπικών αντιπαραθέσεων που μας έχουν φτάσει στο σημείο που είμαστε σήμερα».

Επόμενος κρίσιμος σταθμός η κεντρική επιτροπή της 5ης Οκτωβρίου.


Πηγή