6323076.jpg
6323076.jpg

Το ματς άρχισε με τα δεδομένα να αλλάζουν από πολύ νωρίς, συγκεκριμένα από το 8′. Τότε, ο Μπάλτσι έκανε ένα σουτ από την περιοχή, το οποίο κόντραρε στον Αλάγκμπε και κατέληξε στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Παπαδόπουλου. Ο ρυθμός στη συνέχεια ήταν υψηλός, με αμφότερες τις ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες. Όσο περνούσε η ώρα, ο Αστέρας γινόταν πιο απειλητικός. Αυτό μετουσιώθηκε σε γκολ στο 43′, όταν ο Χουχούμης έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο Καλτσάς νίκησε με κεφαλιά τον Γκαραβέλη για το 1-1.

Οι Αρκάδες βγήκαν με… φόρα από τα αποδυτήρια, μιας και στο 48′ ο Ρεγκίς παραλίγο να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως ο Μορέιρα τον πρόλαβε. Στο 54′ ο διαιτητής Τσακαλίδης υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Αστέρα σε ανατροπή του Μουνιόθ, όμως ο VAR Τζήλος ανέτρεψε την απόφαση μετά από έλεγχο που έκανε. Στο 59′ ο Παπαδόπουλος έκανε μία σπουδαία απόκρουση σε κεφαλιά και δύο λεπτά αργότερα είδε τους αντιπάλους του να κερδίζουν πέναλτι. Ο Γιαννιώτας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Έλληνας πορτιέρε αναδείχθηκε νικητής της… μονομαχίας, κρατώντας το σκορ ως είχε. Στο 71′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία μετά από ασυνεννοησία των Μπαρτόλο και Άνταμ μέσα στην περιοχή. Στο 90′ ο Μακελελέ έκανε αλλαγή τερματοφύλακα, με τον Τσιντώτα να παίρνει τη θέση του τραυματία Παπαδόπουλου. Στα επτά λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε τίποτα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο.

ΓΚΟΛ: 43′ Καλτσάς – 8′ Αλάγκμπε (αυτ.)
ΚΙΤΡΙΝΗ: 57′ Μουνιόθ, 61′ Καλτσάς – 73′ Μορέιρα,
ΚΟΚΚΙΝΗ:
ΔΟΚΑΡΙ:
STATS: Μετά την πρόωρη απομάκρυνση του Μίλαν Ράσταβατς, ο Αστέρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει αγώνα. Οι Αρκάδες μετρούν μία ήττα (εντός από τον Ατρόμητο με 2-1) και δύο ισοπαλίες (εκτός με τον Παναιτωλικό), με την πιο πρόσφατη να είναι κόντρα στους Βοιωτούς.

Αστέρας Τρίπολης (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος (90′ Τσιντώτας), Άλχο, Ντέλι, Αλάγκμπε, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (80′ Γκος), Καλτσάς (74′ Παλάσιος), Άλβαρες (46′ Μπαρτόλο), Άνταμ (81′ Καστάνο), Ρίτζις

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάρπας, Πλέγας (83′ Τσόκαϊ), Ρόμο, Μπάλζι, Μεχία (64′ Κόστι, Παπαδόπουλος, Γιαννιώτας (84′ Συμελίδης), Λιάγκας, Μορέϊρα, Ζίνι (40′ Πεντρόσο)

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28/9

Βόλος – Athens Kallithea 1-1
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-1

Κυριακή 29/9

17:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός
18:00 Ολυμπιακός – Ατρόμητος
20:30 ΠΑΟΚ – Άρης
21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 30/9

20:00 Λαμία – Πανσερραϊκός

Δείτε τη βαθμολογία της Super League πατώντας εδώ.//Α.


Πηγή