afroditi se trigono.jpg
afroditi se trigono.jpg

Στις 4 Οκτωβρίου 2024 η Αφροδίτη από τις 14° 09’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στη θετική πλευρά της ζωής και να νιώσετε και πάλι πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Κάποιο έξτρα εισόδημα θα ενισχύσει το πορτοφόλι σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον σας που κατέχουν θέσεις ισχύος ενώ θα μπορέσετε και εσείς να κάνετε τις σωστές κινήσεις για να ξεμπλοκάρετε. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας φέρει παραπάνω ευθύνες σε ό,τι αφορά την εργασία σας αλλά και καλύτερες απολαβές και σχέσεις με την εργοδοσία. Επιπλέον, θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας καθώς και με την υγεία και την εξωτερική εμφάνισή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις σας και να βάλετε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας σε πορεία υλοποίησης. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά εξωτερικό, συμβόλαια και συμφωνίες που θα σας επιτρέψουν να περάσετε σε μια νέα και ενδιαφέρουσα κατάσταση ζωής.

ΛΕΩΝ

Μια νέα επαγγελματική συμφωνία ή η οικονομική αναβάθμισή σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία θα σας βοηθήσουν να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια. Ορισμένους θα σας απασχολήσει η ανανέωση του χώρου κατοικίας, η αγοραπωλησία ακινήτου ή γενικά η ακίνητη περιουσία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να μάθετε να βάζετε όρια, τόσο στους άλλους, όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό καθώς έτσι θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Μια νέα και ενδιαφέρουσα επαγγελματική συνεργασία θα ανατείλει στον ορίζοντά σας. Εύνοια υπάρχει σε ταξίδια, μετακινήσεις και σπουδές.

ΖΥΓΟΣ

Θα προβείτε σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις που θα σας επιτρέψουν να καλυτερεύσετε τις συνθήκες, τόσο στο εργασιακό, όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με αλλαγές που θα βελτιώσουν την εμφάνιση καθώς και την ευεξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε ή η εκ νέου συναναστροφή με κάποιο άτομο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας πρόοδο ή στην εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Γενικά, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα σταθερό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα τακτοποιήσετε, πάντα στο μέτρο του δυνατού, οικονομικές εκκρεμότητες δικές σας ή της οικογένειάς σας. Ορισμένοι θα προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία που θα γίνει κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, ενδέχεται να σας απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είτε θα ανοίξει ο κοινωνικός σας κύκλος με ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες γνωριμίες που θα κάνετε, είτε θα βρεθείτε ξανά με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε στόχους και επαγγελματικά ή προσωπικά σχέδιά σας. Γενικά, θα ανοίξουν οι ορίζοντές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα κάνετε η οποία θα αναβαθμίσει και το κοινωνικό στάτους σας. Αρωγούς στα σχέδιά σας θα έχετε άτομα σε θέσεις κλειδιά. Ευεργετική είναι η όψη και σε ό,τι αφορά αισθηματικές σχέσεις με ηλικιακή διαφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι παρούσες συνθήκες θα σας επιτρέψουν να νιώσετε έτοιμοι για να ανοίξετε τα φτερά σας με σκοπό την κατάκτηση των στόχων σας. Εύνοια υπάρχει σε ό,τι αφορά σχέσεις με το εξωτερικό, ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές αλλά και υπογραφές σχετικές με σημαντικές συμφωνίες.

Πηγή: myastro.gr


Πηγή