Με περιοδείες, στοχευμένες εξορμήσεις και συνεντεύξεις συνεχίζουν οι έξι μνηστήρες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τον προεκλογικό τους αγώνα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τηλεοπτική του παρέμβαση, έκανε τον απολογισμό του κι έβαλε το πλαίσιο της επόμενης ημέρας.

«Αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο της υπευθυνότητας, της συνέπειας, του αξιόπιστου προγραμματικού λόγου, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς διχαστικό λόγο και με ένα σοβαρό πολιτικό προσωπικό, το ΠΑΣΟΚ όχι απλά θα ανέβει κι άλλο, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει και κυβέρνηση».

Ο Χάρης Δούκας έδωσε στη δημοσιότητα τον προεκλογικό του βίντεο και σε συνέντευξή του στο MEGA τόνισε πως στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνουν αλλαγές και να γίνει ένα πιο ανοιχτό κόμμα.

Για την ανάγκη δημιουργίας συνθηκών που θα εκμεταλλευτεί η νέα γενιά και να αναπτύξει τις δυνατότητες της έκανε λόγο η Άννα Διαμαντοπούλου: «Ο μεγάλος μας στόχος είναι να πάρουμε και να βρούμε όλες τις νέες δυνάμεις για να μπορέσουμε να ξαναφτιάξουμε την ελπίδα για την μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

Ο Παύλος Γερουλάνος με τηλεοπτική παρέμβαση επιτέθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη: «Αυτό το οποίο φαίνεται από όλες τις δημοσκοπήσεις είναι ότι αν περάσω στον δεύτερο γύρο είμαι ο μόνος που κερδίζω τον κύριο Ανδρουλάκη άρα και ο μόνος που να διασφαλίσει αλλαγή ηγεσίας αυτό είναι κάτι που το ξέρει και ο ίδιος».

Ο Μιχάλης Κατρίνης είπε από την Ηλεία: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πρωτοβουλίες για τη δημιουργία μίας μεγάλης παράταξης που ναι θα το πιστέψει, θα κερδίσει τις εκλογές, θα είναι η επόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Σήμερα, Τετάρτη, Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος πραγματοποιούν την ίδια ώρα τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις στην Αθήνα, με την Άννα Δίαμαντοπουλου να την πραγματοποιεί την Πέμπτη και τον Νίκο Ανδρουλάκη την Παρασκευή.


Πηγή