pasok1 1.jpg
pasok1 1.jpg

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε χθες την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή στην Αθήνα και στο τέλος της ομιλία πήρε αγκαλιά τον γιο του και κουνήσαν μαζί τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.

«6 και 13 Οκτωβρίου δεν κρίνεται μόνο ποιος θα είναι ο πρόεδρός του ΠΑΣΟΚ, κρίνεται το ύφος το ήθος και ο προσανατολισμός της επόμενης κυβέρνησης της χώρας», δήλωσε.

Ο Χάρης Δούκας από τη Λάρισα που βρέθηκε μίλησε για τον πρωτογενή τομέα και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός ανοιχτού κόμματος.

«Πρέπει επιτέλους να μάθουμε ξανά ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κίνημα με Κάπα κεφαλαίο και πως όλοι εσείς που δίνετε τόσα χρόνια μάχη και είστε στην πρώτη γραμμή πρέπει όλοι να έχετε ρόλο λόγο και ευθύνη», είπε.

Η Άννα Διαμαντοπούλου σε τηλεοπτική της παρέμβαση μίλησε για τα χαρακτηριστικά του επόμενου ηγέτη.

«Χρειάζεται διεθνής εμπειρία, εθνική εμπειρία και έργο. Χρειάζεται γνώση του λαού και εγώ έχω υπηρετήσει ως νομάρχης, έχω εκλεγεί βουλευτής σε δύο περιφέρεις Κοζάνη και Αθήνα, έχω υπηρετήσει ως υπουργός».

Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε στην Πάτρα, με τον Νίκο Παπανδρέου να βρίσκεται στην πρώτη σειρά.

«Θα πρέπει να ξαναγνωρίσουμε με τους πολίτες και να πούμε ξεκάθαρα εν έτη 2024 με ποιους είμαστε ποιους εκφράζουμε», είπε ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Αυτό που λέω εγώ και εκφράζει η υποψηφιότητα μου είναι η τόλμη, είναι οι καθαρές κουβέντες είναι η αλήθεια», είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα ενώ ενώ έχει προβλεφθεί και το ενδεχόμενο παράτασης για κάποια εκλογικά κέντρα αν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή.


Πηγή