syriza 4 1024x660.jpg
syriza 4 1024x660.jpg

Πανικός έχει προκληθεί στον ΣΥΡΙΖΑ με τη μετάθεση του συνεδρίου, με πολλούς από την πλευρά Κασσελάκη να αποχωρούν από την συνεδρίαση.

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε επίσημα υποψηφιότητα, καταθέτοντας το Πόθεν Έσχες του στην Κεντρική Επιτροπή.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο MEGA η Έφη Μιχελάκη, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε το σύγχρονο στο κόμμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε και περνάει πολύ δύσκολα. Η ιστορία αυτή δεν ξεκίνησε τώρα. Έχουμε εδώ και ένα χρόνο μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα μπει σε ένα κλίμα βαθιάς εσωστρέφειας. Παρότι συνέβαλλαν πολλοί να φτάσουμε στο σήμερα, πριν 11 μήνες είχαμε μία δημοκρατική διαδικασία που εξελίχθηκε και αποτέλεσμά της ήταν να εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης».

«Για μένα ο Στέφανος Κασσελάκης με την είσοδό του στην πολιτική έφερε την έννοια του σύγχρονου. Όταν βλέπουμε το 60% σχεδόν να απέχει από την κάλπη και έρχεται ένα νέο πρόσωπο, το στοίχημα από εκεί και πέρα ήταν να δημιουργηθεί μία ομάδα να τον βοηθήσει να συγκροτηθεί μία σύγχρονη πολιτική πρόταση».

«Η μομφή που κατατέθηκε στο πρόσωπο του προέδρου θα συζητάται σαν μελέτη περίπτωσης σε διδακτορικό. Πρώτη φορά ένα προοδευτικό κόμμα καταθέτει μομφή για τον μόλις 11 μήνες εκλεγμένο πρόεδρο«, συμπλήρωσε.

«Εάν αύριο  ζητήσουν στον Στέφανο Κασσελάκη να καταθέσει εξετάσεις αίματος, θα τις καταθέσει», είπε η κα Μιχελάκη, τονίζοντας πως στελέχη της πρώτης γραμμής πυροδοτούν την εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή