nice psg.jpg
nice psg.jpg

Στο συναρπαστικό παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1, Νις και Παρί Σεν Ζερμέν έμειναν στην ισοπαλία με 1-1.

Η πολύ καλά στημένη Νις άφησε την κατοχή στην Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ημίχρονο, διαητηρώντας όμως μια πολύ ισορροπημένη εικόνα. Η πρώτη ευκαιρία, μάλιστα, ήταν για τους γηπεδούχους με τον Ντοναρούμα να αποκρούει την κεφαλιά του Μοχάμεντ Αλί-Τσο. Στο 37΄ ήταν η σειρά του έτερου γκολκίπερ, Μαρσίν Μπούλκα, να σταματήσει την προσπάθεια του Νούνο Μέντες. Στιγμές αργότερα, στο 39ο λεπτό, ο Αλί Αμπντί έβαλε μπροστά τη Νις αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα του αγώνα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, επιβάλλοντας την κυριαρχία της και ισοφαρίζοντας γρήγορα με τον Νούνο Μέντες στο 52΄, ενώ στο 54΄ η κεφαλιά του Μαρκίνιος σταμάτησε στο δοκάρι. Στο επόμενο διάστημα, οι στροφές των πρωταθλητών Γαλλίας έπεσαν και οι αξιοσημείωτες φάσεις μειώθηκαν. Στα τελευταία λεπτά η πίεση της Παρί έγινε ακόμα πιο έντονη, αλλά η Νις αμύνθηκε σωστά και άντεξε μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

Μαρσέιγ – Ανζέ 1-1

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Σεντ Ετιέν – Οσέρ 3-1
Λιλ – Τουλούζ 2-1
Ρεν –Μονακό 1-2

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Λιόν – Ναντ 2-0
Μπρεστ – Χάβρη 2-0
Στρασβούργο – Λανς 2-2
Ρεμς – Μονπελιέ 4-2
Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΑΦ.


ertsports.gr