REIMS.jpg
REIMS.jpg

Μπρεστ – Χάβρη 2-0

Η Μπρεστ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και στο 13΄ ο Αζόργκε σκόραρε με ωραίο τελείωμα, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η Χάβρη ανέβασε την απόδοση της μετά το εικοσάλεπτο και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο 48΄ ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Ετιέ Κινκουέ αποβλήθηκε για τη Χάβρη με απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα. Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο 73΄ με τον Αϊνταρά να βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποχωρεί για τα αποδυτήρια. Στις καθυστερήσεις ο Σαλάχ “σφράγισε” τη νίκη για τη Μπρεστ με δυνατό σουτ για το τελικό 2-0.

Στρασβούργο – Λανς 2-2

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν το Στρασβούργο και μόλις στο 5΄ ο Ενζολά άνοιξε το σκορ για τη Λανς. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 18΄ με τον Σιλά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν όμως και προσπάθησαν να πάρουν ξανά το προβάδισμα πριν το ημίχρονο, πράγμα που κατάφεραν στο 44΄ με τον Ντιούφ. Ο Ντιαρά στο 60΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία (2-2).

Ρεμς – Μονπελιέ 4-2

Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα ο Μουνέτσι έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ρεμς η οποία “σπατάλησε” και άλλες καλές στιγμές για γκολ. Ο Νακαμούρα στο 25΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ η Μονπελιέ στο 37΄ με τον Νορντίν μείωσε σε 2-1. Στο 57΄ ο Ντιακιτέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το μόνο που κατάφερε η Μονπελιέ ήταν να μειώσει σε 3-2 στις καθυστερήσεις με τον Νορντίν να σημειώνει και το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων. Ο Τεουμά από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τη Ρεμς, πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

Μαρσέιγ – Ανζέ 1-1

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Σεντ Ετιέν – Οσέρ 3-1
Λιλ – Τουλούζ 2-1
Ρεν –Μονακό 1-2

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Λιόν – Ναντ 2-0
Μπρεστ – Χάβρη 2-0
Στρασβούργο – Λανς 2-2
Ρεμς – Μονπελιέ 4-2
21:45 Νις – Παρί Σεν Ζερμέν

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Π.


ertsports.gr