rigou.jpg
rigou.jpg

Η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και στα ηπειρωτικά αλλά και στα νησιωτικά τμήματα, ενώ προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα οι οποίες σε περιοχές στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι πρόσκαιρα και κατά τόπους πιο πυκνές.

Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά και θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 24 – 26 βαθμούς στα βόρεια και 27 – 28 στις υπόλοιπες περιοχές, τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά έως 29. Στα νησιά οι μέγιστες τιμές θα κυμανθούν κοντά στους 25 βαθμούς στο Ιόνιο και 26 – 29 στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2 – 3 μποφόρ. Στο Αιγαίο βοριάδες σε ήπιες εντάσεις 2 – 4, τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο και 5 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και αραιή συννεφιά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 – 28 βαθμούς και οι άνεμοι βόρειοι το πρωί και μεταβλητοί στη συνέχεια, 2 – 3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια το πρωί αλλά από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 – 26 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι μεταβλητοί στον Θερμαϊκό ασθενείς 2 – 3 μποφόρ.


Πηγή