Έλεγχος 4 1.jpg
Έλεγχος 4 1.jpg

Οι “ασπρόμαυροι” με αφορμή την διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων χορήγησαν άδεια μέχρι την Πέμπτη (10/10) στους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Το τέρμα του Καμαρά που ξεκλείδωσε τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, έδωσε την δυνατότητα στον “Δικέφαλο του Βορρά” να κάνει διακοπή στην κορυφή. Με δεδομένη και την ηρεμία που υπάρχει στο κλαμπ μετά τα τελευταία αποτελέσματα η διοίκηση του συλλόγου χορήγησε άδεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μέχρι την Πέμπτη, όλοι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα έτσι να ταξιδέψουν στις χώρες τους για να περάσουν χρόνο με τους οικείους τους.

Στον αντίποδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αναμένεται να μετακινηθεί από την Θεσσαλονίκη, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο της διακοπής για να λύσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, αλλά και φυσικά να μελετήσει τα επόμενα παιχνίδια μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων.

Θυμίζουμε πως μετά την διακοπή ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ μέσα στην “OPAP Arena”, ενώ στη συνέχεια θα αναμετρηθεί με την Βικτόρια Πλζεν για την τρίτη αγωνιστική του League Phase του Europa League.//ΝΚ


Πηγή