ΠΑΣΟΚ.jpg
ΠΑΣΟΚ.jpg

Έξι ημέρες απομένουν για τη μάχη των δύο υποψηφίων για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τους μονομάχους.

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας κάνουν την αποτίμηση του πρώτου γύρου και επικοινωνούν με τους συνυποψηφίους τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την στήριξη τους που είναι πολύτιμη σε αυτή τη φάση.

Αμφότεροι έχουν επικοινωνήσει με τους Παύλο Γερουλάνο, Άννα Διαμαντοπούλου και Μιχάλη Κατρίνη.

«Νομίζω ότι και η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος ο Γερουλάνος και ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Χάρης ο Δούκας μπορούμε να λειτουργήσουμε με ενότητα με σοβαρότητα να κάνουμε σωστή δουλειά», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Στη θέση που είμαι σήμερα θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι ο Παύλος Γερουλάνος και αν ήταν ο Παύλος Γερουλάνος θα στήριζα τον Παύλο Γερουλάνο», δήλωσε ο Χάρης Δούκας.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί διπλό ραντεβού στη Βουλή μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Παύλου Γερουλάνου και στη συνέχεια του Χάρη Δούκα με τον Παύλο Γερουλάνο.

Θετικοί για μια τηλεμαχία Ανδρουλάκης και Δούκας

Κομβικής σημασίας θεωρείται και το ντιμπέιτ με τις πληροφορίες να θέλουν και τους δύο να είναι ανοιχτοί σε μια τηλεμαχία με αδιαμεσολάβητο διάλογο όπως έγινε στην Ευρώπη και την Αμερική.

«Εγώ από τη δική μου πλευρά σας είπα ότι είμαι θετικός και ελπίζω να βρούμε ένα φορμάτ για να γίνει το ντιμπέιτ με πολιτικό πολιτισμό όπως έγινε το προηγούμενο ντιμπέιτ», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θέλουμε να γίνει το ντιμπέιτ εγώ το θέλω πάρα πολύ πρέπει να συζητάμε να συζητάμε δημόσια να λέμε τις πολιτικές μας απόψεις να εξηγήσουμε ποιο είναι το διακύβευμα», δήλωσε ο Χάρης Δούκας.

Σήμερα θα συνεδριάσει η ΕΔΕΚΑΠ για τους όρους διεξαγωγής της τηλεμαχίας.


Πηγή