Είναι η πρώτη φορά μετά την πρόταση μομφής που θα βρεθεί και πάλι στην Κουμουνδούρου, λίγο νωρίτερα είχε φτάσει ο Παύλος Πολάκης.

Η συνάντηση όλων των διεκδικητών που πρότεινε ο Κρητικός τελικά έγινε τετ α τετ για δύο, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει μισό βήμα πίσω.

Ο Παύλος Πολάκης δεν ικανοποιήθηκε και μιλάει για μια κατάσταση κακομοιριάς.

Σημειώνεται ότι χθες, την ώρα που κομματικές πηγές ανέφεραν ότι η πρωτοβουλία για τη συνάντηση ναυάγησε, ο Παύλος Πολάκης επέμενε ότι θα διεξαχθεί, λέγοντας ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και τόσο ο Νίκος Φαραντούρης όσο και ο Απόστολος Γκλέτσος θα συμμετέχουν μέσω zoom, γράφει το Newsit.

Η διαγραφή Κασσελάκη παραμένει ενεργή στο τραπέζι, ενώ οριακά πάγωσε για λίγο. Ο πρώην πρόεδρος σώθηκε με 8-6 ψήφους στην επιτροπή δεοντολογίας αλλά παραμένει επί ξύλου κρεμάμενος.

Το Newsit αποκαλύπτει τα fake news:

«Παιχνίδια στον ΣΥΡΙΖΑ πριν την κρίσιμη ΚΕ και fake news για την Επιτροπή Δεοντολογίας και τη διαγραφή Κασσελάκη. Αργά χθες το βράδυ κυκλοφόρησε, μάλιστα, ψευδή είδηση ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να θέσει στο αρχείο το αίτημα Μουμουλίδη για την διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι αντίθετα με πλειοψηφία 8 έναντι 6 τα στελέχη που μετέχουν σε αυτό το όργανο η επιτροπή δεοντολογίας αποφάσισε να μη συζητηθεί».

Περιοδεία στη Νέα Σμύρνη ο Στ. Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης την ίδια ώρα κάνει κανονική προεκλογική καμπάνια με μία περιοδεία στην Νέα Σμύρνη που έστειλε τα δικά της μηνύματα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα έντασης νέες φουρτούνες από τις πληροφορίες για παραπομπή στο Πειθαρχικό του Διονύση Τεμπονέρα.

«Έμαθα και εγώ από διάφορα site και πληροφορίες ότι υπάρχει ένα ζήτημα παραπομπής στην Επιτροπή Δεοντολογίας όσον αφορά τη συμμετοχή μου στην εκδήλωση αυτή να πω ότι το θεωρώ αστειότητα».

Ο λόγος; Μίλησε σε εκδήλωση της «Νέας Αριστεράς».

«Οι συνθήκες κοινωνικής και πολιτική ώσμωσης θα αναδείξουν τα περιθώρια εκλογικής συμπόρευσης. Οι πολιτικές θα προσδιορίσουν τα πρόσωπα που μπορούν να τις υπηρετήσουν», ανέφερε ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στους ομιλητές της εκδήλωσης βασική ομιλήτρια ήταν η Έφη Αχτσιόγλου.


Πηγή