kasse.png
kasse.png

Η κλεψύδρα μετράει αντίστροφα στον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτον για το αν θα ξαναμπεί στο τραπέζι η διαγραφή μετά το μισό βήμα πίσω που έκανε ο Κασσελάκης για το εξώδικο το οποίο δεν ανακάλεσε, αλλά μόνο δεσμεύτηκε πως δεν θα το προχωρήσει με δικαστικές εμπλοκές και δεύτερον για  το τι θα γίνει με τους «Kasselistas» που όπως έκαναν και στην Κουμουνδούρου φαίνονται κάποιοι τουλάχιστον από αυτούς αποφασισμένοι να επαναλάβουν τα ίδια στην ΚΕ.

Δεν είναι όμως μόνο η πιθανότητα συγκέντρωσης οπαδών έξω από την ΚΕ και τα συνθήματα, πιο βαρύ είναι πως ακούγεται ότι οι  «Kasselistas» σχεδιάζουν να απέχουν από την ΚΕ και έτσι να μην μπορεί να ληφθεί απόφαση.

Αυτό είναι το sms που οι «87» καταγγέλλουν: «Θέλουν 150 συνέδρους για απαρτία Οι 163 αποκλείεται να έχουν προσέλθει από όλη την Ελλάδα, οπότε πάμε να χτυπήσουμε την μη απαρτία».

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα αρνηθεί την οποιαδήποτε εμπλοκή του.

«Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω: Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες».

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης με συνέντευξη του υποστηρίζει πως χάσει – κερδίσει ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει.

Παρά τις νέες καταγγελίες Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να απαντήσει με ένα μήνυμα στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως βαρέθηκε να την παρακολουθεί και έπεσε για ύπνο.

Με θέμα τον αποκλεισμό Κασσελάκη αύριο η ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ


Πηγή