papandreoy.png
papandreoy.png

Από την σύντομη προεκλογική εβδομάδα του δεύτερου γύρου δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις, τα αλληλοκαρφώματα και τα αιχμηρά σχόλια ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα.

Αναμφίβολα, αιχμή του δόρατος αποτέλεσε η μη διεξαγωγή του debate.

Το παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

Παρέμβαση εν όψει του αυριανού δευτέρου εκλογικού γύρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες καθώς, όπως λέει, «το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους».

Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι «με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου» και υπογραμμίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής».

Τέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει ότι «έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη».

Την ανάρτηση αυτή αναπαρήγαγε στους λογαριασμούς του στα social media ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας παρέθεσε τη φράση του Γιώργου Παπανδρέου, όπου ανέγραφε «το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής. Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία. Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας ανέγραψε από την πλευρά του: «Γιώργο, πάμε για την Αλλαγή!».

Στηρίζει τον Χάρη Δούκα η Νάντια Γιαννακοπούλου

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί η στήριξη στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη από τον Δημήτρη Κουρέτα, περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Από την άλλη, τη στήριξή της στο πρόσωπο του Χάρη Δούκα δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.


Πηγή