JOVANOVIC 2.jpg
JOVANOVIC 2.jpg

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Το πρώτο που έχω στο μυαλό μου είναι η παρουσία του κόσμου, που είναι κάτι που ίσως πριν από δύο μήνες θα ήταν ένα όνειρο για εμάς. Για αυτούς παίζουμε και σε σύντομο διάστημα καταφέραμε να τους φέρουμε στο γήπεδο.

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία περιμένουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Σε αυτό το επίπεδο, μας ανοίγει ένας δρόμος μετά από αυτές τις τέσσερις νίκες που στην αρχή ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Σήμερα είδα μια εξαιρετική ομάδα, βάση όλων των συνθηκών του παιχνιδιού. 

Έπρεπε μέσα σε δύο ημέρες μετά το ματς με την Αγγλία να πάμε στο μηδέν και για 60 λεπτά ήταν φανερό ότι ήμασταν μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει σωστά. Ακόμη δεν έχουμε φτάσει σαν ομάδα το επίπεδο που θέλουμε, ένας καινούργιος προπονητής δεν είναι εύκολο να περάσει τις ιδέες που θέλει. Είμαι πολύ χαρούμενος από τους παίκτες μου, ανταποκρίθηκαν πλήρως και με κάποιες αδυναμίες που παρουσιάζουμε.

Ήταν ουσιαστικά την στιγμή που το παιχνίδι τελείωσε, ήταν μια έκρηξη χαράς όλων όσοι ήταν στο γήπεδο. Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι ήταν πρωτίστος αυτό που μας ενδιέφερε. Ήταν πολύ συγκινητικό όλο το σκηνικό που έγινε πριν το παιχνίδι, ήταν συγκινητικό για όλους, ήμασταν πολύ πληγωμένοι από αυτή την εξέλιξη και ο κόσμος που ήρθε στο παιχνίδι, ήρθε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον Τζορτζ. Είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού αλλά είμαστε πρωτίστος άνθρωποι.

Δεν ήταν εύκολο μια ομάδα όπως εμείς να κερδίσει την Ιρλανδία σε δύο χρόνια τέσσερις φορές. Η Ιρλανδία είναι μια ομάδα με παράδοση στο ποδόσφαιρο, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις σε δύο χρονιές τέσσερις φορές την ίδια ομάδα, αυτός ήταν ο μόνος φόβος μου».//ΓΡ


ertsports.gr