likourezos mponatsos 1200x630.jpg
likourezos mponatsos 1200x630.jpg

likourezos mponatsos 1200×630.jpg

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2004 σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε για τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο, ο οποίος είχε παντρευτεί την πρώτη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και απέκτησαν μαζί μία κόρη.

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν πολύ αγαπητός, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ, ζωντάνια, ευφυία, καλοσύνη. Είχε περιβάλλει με αγάπη όλους μας και λειτουργούσαμε πραγματικά σαν μία οικογένεια. Η απουσία του είναι πολύ δυσάρεστη, και αφήνει ένα κενό, γιατί «έφυγε» νωρίς… δυστυχώς. Ο θάνατός του ήταν τραγικός και μας έλειψε πολύ, ιδίως στη γυναίκα του και στο παιδί του. Κρατώ το χιούμορ, το χαμόγελό του, και την καλοσύνη του, αυτά κρατώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή