Κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων συνέχεια από γαλάζιους βουλευτές για ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών, με τον Γιώργο Βλάχο, έναν από τους υπογράφοντες την ερώτηση των «11» για τα κόκκινα δάνεια, να επαναφέρει το θέμα ενώπιον του Υπουργού Οικονομικών.

«Δώσαμε το πεπόνι και το μαχαίρι στις τράπεζες. Ζητάμε απαλλαγή από το άδικο και την υπερβολή».

«Τα μέτρα που υιοθετήσαμε θα τα εφαρμόσουμε. Θα μείνουμε μακριά από λαϊκίστικες προσεγγίσεις», απάντησε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στα «Νέα Σαββατοκύριακο»

Πριν από λίγη ώρα, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επανήλθε με νέα ερώτηση του προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος, για τα φωτοβολταικά στην Θεσσαλία, ενώ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ένας από τους υπογράφοντες την ερώτηση των «11» για τα κόκκινα δάνεια, απάντησε με παρέμβαση του στα «Νέα Σαββατοκύριακο», σε όσους μιλούν για εσωκομματική αντιπολίτευση μέσα στη Νέα Δημοκρατία.

Ο βουλευτής Έβρου, έκανε λόγο για ταυτοτικά διλήμματα που ανακινούνται από όσους αγαπούν την παράταξη, διαχωρίζοντας, το πολιτικό Κέντρο σε δύο κομμάτια.

«Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, όπως επέδειξε ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα στην διαχείριση των κρίσεων που προηγήθηκαν, είμαι βέβαιος ότι θα δώσει τις σωστές απαντήσεις, καταγράφοντας την ουσιαστική διαφορά που έχει το αστικό και ιστορικά ελιτίστικο πολιτικό Κέντρο από τον Μεσαίο Χώρο, που αποτελεί την κοινωνική βάση και τη λαϊκή νομιμοποίηση μίας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς».

«Είναι αριστερή ψυχούλα ο κ. Μητσοτάκης»

Το Μέγαρο Μαξίμου πάντως φαίνεται διατεθειμένο να μην αφήνει τίποτε αναπάντητο όταν κατηγορείται από τα δεξιά του, όπως έκανε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας για την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης και χαρακτηρίζοντας τον Κ. Μητσοτάκη κεντροαριστερό.

«Είναι αριστερή ψυχούλα ο κ. Μητσοτάκης. Είναι ένας κεντροαριστερός πολιτικός».

«Η κ. Λατινοπούλου ανήκει επισήμως στην Ευρωπαϊκή άκρα δεξιά. Συντάχθηκε με τον Όρμπαν και την Λεπέν. Δεν μπορεί να μας πει τι είναι και τι δεν είναι η Νέα Δημοκρατία», ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, οι διαμένοντες μετανάστες στη χώρα έχουν μειωθεί κατά 85%.


Πηγή