afrodititrigo.jpg
afrodititrigo.jpg

Επαφή με τις πραγματικές ανάγκες μας!

Η αλήθεια είναι ότι γεγονότα που θα συμβούν σε συνδυασμό με δικές μας συνειδητοποιήσεις θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε κάποιες προσκολλήσεις μας καθώς και την ουσία πίσω από τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα της ζωής μας. Έτσι θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα σε ό,τι αφορά την συναισθηματική ενηλικίωσή μας καθώς και τη θεραπεία παρελθοντικών τραυμάτων που συνεχίζουν να ορίζουν το τώρα μας.

Θα συνειδητοποιήσουμε πως ό,τι ονειρευόμασταν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί, εκτός από τη φαντασία, να βάλουμε σε λειτουργία και το πρακτικό κομμάτι. Σημαντική, ωστόσο, θα είναι και η διαίσθησή μας την οποία και καλό είναι να συμβουλευόμαστε καθώς θα λειτουργήσει επικουρικά σε ό,τι αφορά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, σχετικών, τόσο με την επαγγελματική, όσο και με την προσωπική μας ζωή.

Ειδικά σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε την καρδιά και την αγκαλιά μας και να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς μας. Θα θελήσουμε και θα μπορέσουμε να γεφυρώσουμε χάσματα, να θεραπεύσουμε παρελθούσες πληγές, να ζητήσουμε ή να λάβουμε συγγνώμη και γενικά να συμπονέσουμε και να νιώσουμε τους άλλους. Βέβαια, το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε και σε ό,τι αφορά τον ίδιο μας τον εαυτό καθώς, μόνο όταν έρθουμε σε επαφή με τις δικές μας ανάγκες και τα δικά μας θέλω θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με γενναιοδωρία τα αντίστοιχα των άλλων.

Επαγγελματικά, θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τα όποια δημιουργικά σχέδιά μας ενώ ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν όσοι από εμάς ασχολούνται με κάτι αμιγώς καλλιτεχνικό. Αν κάτι πρέπει να προσέξουμε, αυτό είναι μια κάποια τάση που θα έχουμε να εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις και να μπερδεύουμε αυτό που εμείς θα θέλαμε να συμβεί με την πραγματικότητα.

Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει περισσότερο τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας επιτρέψουν να νιώσετε συναισθηματική και ψυχική ασφάλεια. Το να εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή σε ό,τι αφορά σημαντικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Επίσης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οφειλές σε τρίτους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με ομοϊδεάτες σας, ειδικά αν μαζί τους δουλεύετε πάνω σε ένα κοινό όραμα. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε θα κάνετε μία νέα γνωριμία μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα, είτε, αν είστε δεσμευμένοι, θα βελτιώσετε τη ρομαντική σας ζωή με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο αρμονική καθώς και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Τα εισοδήματά σας θα βελτιωθούν, ίσως ακόμα και μέσα από μια νέα συνεργασία. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, περισσότερη εύνοια έχετε όσοι βρίσκεστε σε γάμο ή σε μόνιμη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν ώστε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια δημιουργικά και άκρως φιλόδοξα σχέδιά σας και να δημιουργήσετε κάτι που θα αναβαθμίσει ακόμα και την κοινωνική εικόνα σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Όσοι ψάχνετε εργασία, θα βρείτε κάτι που θα σας επιτρέψει να νιώσετε ότι πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Επιπλέον, θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα που αφορούν την κατοικία, την ακίνητη περιουσία ή οικεία σας πρόσωπα. Αισθηματικά, το πάθος θα επιστρέψει στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βασιστείτε στα επικοινωνιακά σας ταλέντα και προωθήστε ιδέες και σχέδιά σας στους ανωτέρους σας ενώ θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα που αφορούν συμφωνίες και υπογραφές. Αισθηματικά, το να εκφράσετε την πιο ρομαντική πλευρά σας στο ταίρι σας θα σας φέρει πιο κοντά του.

ΖΥΓΟΣ

Θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας και θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να κάνετε καλύτερες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις που σκοπό θα έχουν να βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Επιπλέον, θα ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας βοηθήσουν κοινωνικά και επαγγελματικά άνθρωποι σε θέσεις – κλειδιά που θα σας ανοίξουν την πόρτα σε νέες πραγματικότητες. Κυνηγήστε τα όνειρά σας και προωθήστε τις επαγγελματικές σας ιδέες. Ορισμένοι από εσάς, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης, θα κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε θα έρθετε πιο κοντά με άτομο της οικογενείας σας που θα χρειαστεί βοήθεια, είτε θα βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα σας απασχολήσει η αναβίωση μιας έντονης ερωτικά σχέσης από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, πολλές επαφές και γενικά θα βρεθείτε με πολύ κόσμο, είτε για επαγγελματικούς, είτε για προσωπικούς λόγους. Θετικές θα είναι οι σχέσεις με τα αδέρφια ή τους συγγενείς σας ενώ ορισμένοι θα χρειαστεί να κάνετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε δικαιωμένοι επαγγελματικά καθώς οι κόποι και οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σας και θα ανταμειφθείτε είτε ηθικά, είτε υλικά. Επιπλέον, το γεγονός ότι θα βάλετε ψηλά τον πήχη στα αισθηματικά σας, θα έλξει καλύτερης ποιότητας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ

Θα νιώσετε ότι ανοίγουν οι ορίζοντές σας και ότι μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και να προβάλετε τη δουλειά σας. Αισθηματικά, μια νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει.

Πηγή: Myastro.gr


Πηγή