6 17 1.png
6 17 1.png

Στην απολογία του και στις εξηγήσεις που έδωσε για περίπου δύο ώρες, ο 27χρονος δεν έπεισε, με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να διατάξουν την προφυλάκισή του.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν από την έντονη λογομαχία της κοπέλας και του δράστη έξω από ταχυφαγείο. Το μένος ωστόσο του 27χρονου ήταν τέτοιο που έστησε καρτέρι στην κοπέλα.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα κάτσει 25 λεπτά έξω από το μαγαζί να με περιμένει για να με σκοτώσει», είπε η 28χρονη.

Αφού είχε καταφέρει να γλιτώσει η κοπέλα σε κατάσταση σοκ πλησίασε τον φίλο της που ήταν πεσμένος και αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΚΑΤ. Εκεί νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα με σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο.

«Πλούσιο» το ποινικό παρελθόν του δράστη

Ο άνδρας που δεν δίστασε στιγμή να πατήσει γκάζι και με κλειστά φώτα να μπει στο αντίθετο ρεύμα είναι γνώριμος των αρχών, καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί δύο φορές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, είχε προκαλέσει για τροχαίο, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί και καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Τώρα πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, δικηγόρος του 27χρονου κατηγορούμενου, μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι το συμβάν δεν έγινε όπως το παρουσιάζει η 28χρονη και παρουσίασε μία διαφορετική εκδοχή.

«Ο πελάτης μου δεν είχε κανέναν σκοπό να χτυπήσει, ούτε επιχείρησε να χτυπήσει κάποιον. Τα γεγονότα είναι διαφορετικά. Ο πελάτης μου πήγε στο ταχυφαγείο για να πάρει φαγητό. Μπαίνοντας μέσα, μία παρέα τον τράβηξε φωτογραφία και κατάλαβε ότι την έστειλε κάπου. Δεν έδωσε σημασία, πήρα το φαγητό και βγήκε από το κατάστημα. Τότε εμφανίστηκε η 28χρονη, η οποία του επιτέθηκε και τον κατηγόρησε ότι ευθύνεται που χώρισε με τον φίλο της. Εκείνο προσπάθησε να την αποφύγει και η 28χρονη τον ξαναχτύπησε. Στο σημείο αυτό, η 28χρονη επιτέθηκε και στην φίλη του πελάτη μου, που επενέβη. Στη συνέχεια, μπήκαν στο αυτοκίνητο…», περιέγραψε ο κ. Γεωργακόπουλος.


Πηγή