kasselakis1.png
kasselakis1.png

Δίχως τέλος ο εμφύλιος σπαραγμός στο ΣΥΡΙΖΑ με την πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη να στήσει δική του διαδικτυακή πύλη με την ονομασία «odikosmassyriza.gr» να προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις.

«Όποιος αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να ζητάει από τους πολίτες να γράφονται στον isyriza και στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όχι κάπου αλλού», διαμήνυσε ο Σωκράτης Φάμελλος, υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ.

Στα σενάρια περί αναβολής του Συνεδρίου η Όλγα Γεροβασίλη έριξε το μπαλάκι στον Στέφανο Κασσελάκη κατηγορώντας τον οτι εξυπηρετεί το σχέδιο της αριστερής της αριστερής παρένθεσης του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου και το δικό του σχέδιο που είναι η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι σχέδιο και το σχέδιο λέγεται “διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετώντας το αφήγημα της ΝΔ”. Αν προχωρήσει το σχέδιό του ο Στέφανος Κασσελάκης με τις προβοκάτσιες έχουμε πρόβλημα», δήλωσε η κα Γεροβασίλη.

Στ. Κασσελάκης: «Φοβούνται την οργή του κόσμου με αυτές τις αντιδημοκρατικές πράξεις»

Για προσπάθεια να στήσει παράλληλο κομματικό μηχανισμό κάνουν λόγο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να μετρήσει τις δυνάμεις του ενόψει του Συνεδρίου του Νοεμβρίου ή να φτιάξει το δικό του κόμμα.

«Αφήστε με να χάσω. Φοβούνται ειδικά με αυτά που έχουμε δει με αυτές τις αντιδημοκρατικές πράξεις φοβούνται την οργή του κόσμου», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μέλος πολιτικής γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Είναι μια προσπάθεια να στηθεί ένας παράπλευρος μηχανισμός. Δεν μπορεί να συνεχιστεί μια τέτοια κουβέντα παραλογισμού».

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα το σάιτ του κ. Κασσελάκη μιλούν για συλλογή προσωπικών δεδομένων και μάλιστα χωρίς θεσμική κάλυψη, παραποίηση του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ και της φωτογραφίας πρώην προέδρου του κόμματος. Πρόκειται για εγγραφές εθελοντών απαντά ο κ. Κασσελάκης.

«Ζητώ να γραφτείτε στη σελίδα http://odikosmassyriza.gr για να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, να γίνετε εθελοντές, να είστε δίπλα μας. Κάθε μέρα που περνάει, το συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο: Είναι σε πανικό, είναι ικανοί για όλα», γράφει στο «Χ» ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με ορατό το ενδεχόμενο διάσπασης η Νέα Αριστερά διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα για επιστροφή στο ΣΥΡΙΖΑ.

Περιοδεία Στ. Κασσελάκη στο Μενίδι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως συνεχίζει τις περιοδείες για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του κόμματος κι απόψε βρίσκεται στο Μενίδι, στην κεντρική πλατεία.

Πρόκειται για τη πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση μετά το «μπλόκο» στην υποψηφιότητά του για πρόεδρος του κόμματος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής ο κ. Κασσελάκης είχε συνομιλίες και με ανθρώπους νεαρών ηλικιών αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, όπου του είπαν τα προβλήματα τους κι εκείνος με την σειρά τους ανάφερε ότι είναι εδώ για να τους εκπροσωπήσει.


Πηγή