arthrou serrees.png
arthrou serrees.png

arthrou serrees

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, όταν δύο αντιδήμαρχοι ήρθαν στα χέρια με αφορμή τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, όπως τα γκρέιντερ. Η διαμάχη για τον έλεγχο των μηχανημάτων, που θεωρείται ότι συνδέεται με την εκτέλεση έργων και πιθανές πελατειακές εξυπηρετήσεις, κλιμακώθηκε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση και βαριές κουβέντες.

Η ένταση άρχισε να ανεβαίνει όταν οι δύο αντιδήμαρχοι αντάλλαξαν αιχμηρές κατηγορίες για τη διαχείριση των μηχανημάτων και την κατανομή των έργων σε διάφορες περιοχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν η λεκτική αντιπαράθεση μετατράπηκε σε σωματική, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Στο σημείο εκείνο, οπως βλέπετε στο σχετικό βίντεο, δημοτικοί σύμβουλοι επενέβησαν για να τους χωρίσουν, ενώ κάποιοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Το γεγονός αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια στη διαχείριση των δημοτικών πόρων και τη χρήση των μηχανημάτων για την εκτέλεση έργων, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι πίσω από τις αντιπαραθέσεις κρύβονται συμφέροντα και ρουσφέτια.

protothema.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Πηγή