liam payne suntrofos 1200x630.jpg
liam payne suntrofos 1200x630.jpg

liam payne suntrofos 1200×630.jpg

Ο 31χρονος τραγουδιστής Liam Payne έπεσε στο κενό, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ. Μαρτυρίες που δημοσιεύουν διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για περίεργη και επιθετική συμπεριφορά του τραγουδιστή, λίγη ώρα πριν το τραγικό περιστατικό.

Ο τραγουδιστής είχε πάει για διακοπές με τη σύντροφο του στην Αργεντινή όπου πέρασαν μαζί 2 εβδομάδες και μοιράζονταν ευτυχισμένες στιγμές . Δύο ημέρες πριν τον θάνατο του, η σύντροφος του, η 25χρονη Influencer, Kate Cassidy σύμφωνα με ανάρτηση της, επέστρεψε πίσω στο Μαϊάμι με τον τραγουδιστή να παραμένει πίσω.

Πριν πεθάνει, ο Liam Payne είχε μοιραστεί πλάνα από το ταξίδι του, σύμφωνα με στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, μια ώρα πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του, ο Liam Payne είχε αναρτήσει στα social media ένα βίντεο από το ταξίδι του στο Μπουένος Άιρες με την φίλη του Kate Cassidy, που τους έδειχνε να απολαμβάνουν το πρωινό τους, με την λεζάντα να γράφει «υπέροχη μέρα του στην Αργεντινή» και τον ίδιο να λέει, «Αυτό είναι ένα τραπέζι για πρωινό. Απλά απολαμβάνουμε τον καφέ και το πρωινό αν και είναι 1 μετά το μεσημέρι».

Ακόμη μία ανάρτηση του τραγουδιστή, που όπως φαίνεται ήταν και η τελευταία, αφού δημοσιεύτηκε κάποιες ώρες πριν από τον θάνατό του, έδειχνε το ζευγάρι αγκαλιασμένο μπροστά από έναν καθρέφτη, φορώντας μαγιό και καπέλα.

@kateecass pre wedding festivities i love this trend @Liam Payne ♬ Disco – Surf Curse

Όπως φαίνεται από το προφίλ της 25χρονης, η εν λόγω φωτογραφία είναι παλιά και την είχε δημοσιεύσει η ίδια στο Instagram της τον Αύγουστο του 2023, με αφορμή τα 30ά γενέθλια του τραγουδιστή.

Ο έρωτας του Liam και της Cassidy ξεκίνησε πριν 2 χρόνια. Ο τραγουδιστής και η Influencer πυροδότησαν φήμες σχέσης όταν τους είδαν να παρευρίσκονται σε ένα αποκριάτικο πάρτι τον Οκτώβριο του 2022.

Μετά από μήνες εικασιών, ο Πέιν και η Κάσιντι επιβεβαίωσαν τη σχέση τους παρακολουθώντας μαζί στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο του 2022. Το ζευγάρι πόζαρε για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί.

Οι δυο τους είχαν καταγράψει τα διάφορα ταξίδια τους μαζί, έχοντας επισκεφθεί το Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία.
Αν και οι δυο τους παρέμειναν ως επί το πλείστον σιωπηλοί σχετικά με τη σχέση τους , η Κάσιντι δημοσίευε φωτογραφίες από το ειδύλλιο τους , από φωτογραφήσεις στο κόκκινο χαλί μέχρι απλές selfie.

Η Κάσιντι, η οποία γεννήθηκε στο New Jersey, εργάζεται ως Influencer με περισσότερους από 250.000 ακόλουθους στο Instagram και περισσότερους από 300.000 στο TikTok.

tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




Πηγή