troxaio lamia.jpg
troxaio lamia.jpg

troxaio lamia

Ο δικυκλιστής, γιατρός του Νοσοκομείου Λαμίας, αν και φορούσε κράνος, εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά και τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την πτώση

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού λίγο πιο πάνω από τον Ριζάκο, με νεαρό οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το LamiaNow, πρόκειται για έναν 44χρονο γιατρό του Νοσοκομείου Λαμίας, πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Κατά πληροφορίες, το αγροτικό βγήκε από παράδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κατέβαινε από Δομοκό η μηχανή.

Ο άτυχος αναβάτης έπεσε με δύναμη με τη μηχανή του πάνω στο αγροτικό και εκτοξεύτηκε, πέφτοντας στο οδόστρωμα πολλά μέτρα μακριά. Αν και φορούσε κράνος η σύγκρουση αλλά και η πτώση ήταν τόσο σφοδρή που έχασε τη ζωή του.

troxaio lamia

Τραυματίας είναι και ο ηλικίας 82 ετών, οδηγός του αγροτικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 3 τελευταία χρόνια είναι το τρίτο δυστύχημα που γίνεται ακριβώς στο ίδιο το σημείο, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και την ίδια αιτία, δηλαδή την προσπάθεια αυτοκινήτων να διασχίσουν κάθετα τον δρόμο Λαμίας-Δομοκού. Και στις τρεις περιπτώσεις τα θύματα ήταν δικυκλιστές νεαρής ηλικίας.

protothema.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Πηγή