ANDROUTSOS.jpg
ANDROUTSOS.jpg

Ο Ολυμπιακός είχε να χάσει από τη σεζόν 2011-12 βαθμούς στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” από δύο ομάδες της περιφέρειας, κάτι που συνέβη μετά τη νέα εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (2-2) τη Κυριακή (20/10).

Πριν από 13 χρόνια και τη σεζόν 2011-12 οι “ερυθρόλευκοι” είχαν σημειώσει δύο εντός έδρας γκέλες από ομάδες της επαρχίας, καθώς είχαν φέρει “Χ” με τον ΟΦΗ (2-2), ενώ είχαν ηττηθεί από την Κέρκυρα με 1-0.

Ο Λεβαδειακός “τσίμπησε” βαθμό με τον ίδιο τρόπο στο Φάληρο μετά από 31 ολόκληρα χρόνια, καθώς στις 12 Δεκεμβρίου του 1993 ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί στο σκορ με τα γκολ των Μητσιμπόνα και Καραπιάλη, αλλά οι Βοιωτοί είχαν ισοφαρίσει με τους Κρύο και Λουκά.

Ακόμη ένα στατιστικό που προέκυψε από τη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού είναι ότι η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατάφερε να μην κερδίσει προηγούμενη με 2-0 στο σκορ μετά τις 2 Απριλίου του 2023 και τον αγώνα πλέι οφ κόντρα στον Άρη, όπου προηγούταν στο σκορ, αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2.

Ολυμπιακός και Λεβαδειακός έχουν μείνει ξανά στην ισοπαλία με γηπεδούχους τους Πειραιώτες, αλλά αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ στις 18 Οκτωβρίου του 1987 με τον Αλεξίου να ανοίγει το σκορ και τον Κάβουρα να ισοφαρίζει για την ομάδα της Λιβαδειάς.//Π.


Πηγή