5 31.png
5 31.png

Όλοι συμμερίζονται όσα πέρασε από τον Ντομινίκ Πελικό, αυτό το τέρας που είχε δίπλα της για 50 χρόνια.

Έδωσε συμπληρωματική κατάθεση και είπε πως θεωρούσε τον Ντομινίκ «τέλειο σύζυγο».

«(Η Ζιζέλ) είπε: Ένα βράδυ, όταν τελείωσα το δείπνο μου πήγα στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο και στη συνέχεια εκείνος μου έφερε παγωτό στο κρεβάτι». Η γυναίκα είπε πως ήταν η αγαπημένη της γεύση και στη συνέχεια περιέγραψε πως ξυπνούσε τα πρωϊνά και ένιωθε κουρασμένη χωρίς να έχει καμία ιδέα για το τι συνέβαινε όσο κοιμόταν καθώς ήταν ναρκωμένη. Την βίαζε ο ίδιος και οι άνδρες που καλούσε να κάνουν το ίδιο», περιέγραψε το βρετανικό δίκτυο του Sky News.

Ο Ντομινίκ Πελικό έχει δηλώσει ένοχος για όσα τον κατηγορούν. Ένοχοι δήλωσαν πολύ λίγοι από τους 50 συγκατηγορούμενούς του. Οι περισσότεροι είπαν πως νόμιζαν ότι υπήρχε συναίνεση και ότι συμμετείχαν σε κάποιο παιχνίδι.

Ένας από τους 50 κατηγορούμενους, υπό το κράτος της ανωνυμίας, περιγράφει τι είδε όταν μπήκε στο δωμάτιο: «Βλέπω μια γυναίκα ξαπλωμένη στο πλάι. Αυτός (Ντομινίκ Πελικό) μου λέει: «Εμπρός, αυτό είναι το μόνο που περιμένει αυτή η πόρνη».

Ο κατηγορούμενος δήλωσε πως δεν θα έκανε τίποτα αν ήξερε ότι η Ζιζέλ ήταν ναρκωμένη:

«Ακούστε, δεν μου είπε ποτέ τίποτα, ούτε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της, ούτε για το αν ήταν διστακτική ή ναρκωμένη, δεν μου είπε ποτέ τίποτα από αυτά. Αν μου έλεγε: ”Νάρκωσα τη γυναίκα μου ή της έδωσα υπνωτικά χάπια”, δεν θα ερχόμουν, δεν είμαι τρελός. Αλήθεια, δεν είμαι τρελός. Είμαι παντρεμένος, δεν είναι δυνατόν, πάντα σεβόμουν τις γυναίκες, δεν έχω χτυπήσει ποτέ γυναίκα, ούτε έδειξα ποτέ ασέβεια σε γυναίκα».

Ενώπιον του δικαστηρίου η Ζιζέλ Πελικό, απευθύνθηκε στον πρώην σύζυγό της, χωρίς να τον κοιτάζει, και τον ρώτησε: «Πώς μπόρεσες να με προδώσεις σε τέτοιο βαθμό; Πώς μπόρεσες; Πώς μπόρεσες να φέρεις αυτούς τους ξένους στην κρεβατοκάμαρά μου;».

Η δίκη αναμένεται να τελειώσει στις 20 Δεκεμβρίου.


Πηγή